Survivor 5: «Θράσος» - Το Twitter δίκασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για την ψήφο του

Έχουν άδικο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Θράσος» - Το Twitter δίκασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για την ψήφο του

Στο επεισόδιο της Κυριακής 3/4 του Survivor 5, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος πριν ξεκινήσει ο αγώνας είχε άλλο ένα θερμό επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια, έδωσε ρεσιτάλ, καθώς δεν αγωνίστηκε όταν ήρθε η σειρά του, δηλώνοντας πως είναι άρρωστος, ενώ αργότερα εμφανίστηκε και με την ομπρελίτσα του δίπλα στους συμπαίκτες του.

Η ομάδα του γι' αυτή την απόφαση τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση και ο μόνος παίκτης που ψήφισε κάποιον άλλον ήταν ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος υπέδειξε τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο κόσμος που παρακολουθούσε τις εξελίξεις δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και το Twitter πήρε ξανά φωτιά.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την ψήφο του στον Σπύρο Μαρτίκα

«Λες ψέμματα, ήμουν μπροστά και...» - Πυρ και μανία ο Σοϊλέδης με τον Εμμανουήλ

Μπορεί στην αντίπαλη ομάδα η κίνηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor να προκάλεσε γέλιο, στη μπλε ομάδα όμως προκάλεσε εκνευρισμό ειδικότερα αφότου έχασαν την πολυπόθητη ασυλία από τους Κόκκινους. Η μπλε ομάδα με σκορ 2-1 έχασε με τους πάντες να κατηγορούν ουσιαστικά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο νέος παίκτης της μπλε ομάδας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον αγώνα ασυλίας και στην καταρρακτώδη βροχή, δίνοντας πέναλτι στην ομάδα του, με τον Άρη να τον κατηγορεί ανοιχτά λέγοντας πως ήταν και εκείνος στο ιατρείο και ποτέ δεν άκουσε να λένε πως έχει πυρετό, και να μάθει να σέβεται και να μην κοροϊδεύει.