Survivor 5: «Δεν μπορώ, έχω πυρετό...» - Τα 'χασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη βροχή

Έσκασε μύτη με ομπρέλα στο αγώνισμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν μπορώ, έχω πυρετό...» - Τα 'χασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη βροχή

Λίγο μετά το σκηνικό με τη φωτιά και το μαγείρεμα σε νέες απίστευτες περιπέτειες μπήκε ο νέος παίκτης των Μπλε, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, την Κυριακή 3/4. Πιο συγκεκριμένα μπαίνοντας στο αγώνισμα οι παίκτες, άρχισε να βρέχει υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί καθώς ανέφερε πως ψήνεται στον πυρετό.

Με ομπρέλα στο αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο παίκτης δεν μπορούσε να παίξει με τη βροχή και έτσι δημιουργήθηκε μία μικρή αναταραχή στην ομάδα όταν είπε πως θα σας εμψυχώνω από λίγο πιο πέρα, ώστε να φυλαχθεί από τη βροχή λόγω πυρετού. Ο Τάκης ανέφερε πως έχουμε έρθει στο Survivor, φανερά ενοχλημένος από όλο αυτό ενώ όλοι γέλασαν όταν έσκασε μύτη με μία ομπρέλα στο χώρο του αγωνίσματος, με πλάνα απείρου κάλους.

Τα βέλη του Μαρτίκα στον Κωνσταντίνο

Νέο επεισόδιο φαίνεται πως δημιουργείται για ακόμα μία φορά στην καλύβα των Μπλε και στο σημερινό 3/4 επεισόδιο του Survivor 5. O Μαρτίκας, παρά το γεγονός πως όπως του είπε και η Ναυσικά, δεν είναι εκεί για να υποδεικνύει ποιος αξίζει και ποιος όχι να βρίσκεται εκεί, ανοίγει το θέμα των υποψηφιοτήτων σε περίπτωση ήττας, λέγοντας πως όποιος νιώθει πως δεν προσφέρει πρέπει να προταθεί μόνος του να φύγει.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο, ο οποίος φαίνεται πως είναι πάντα στο επίκεντρο της κουβέντας, λέγοντας του πως για εκείνον είναι πιο στενά τα όρια. Τότε ο Κωνσταντίνος του απάντησε πως παρά τον τραυματισμό του είναι σε καλύτερο επίπεδο από αυτό που ήταν εκείνος όταν μπήκε και πως αν είχαν μπει μαζί θα τον είχε ξεπεράσει. Συνέχισε λέγοντας πως δεν του αρέσει αυτό το θέατρο, αναφερόμενος στο ότι δεν μπορεί κάποιος να τον κρίνει μιας και είναι λίγο καιρό μέσα από τους άλλους, άρα είναι φυσιολογικό να μην είναι στο ίδιο επίπεδο.