Survivor 5: «Τάκη και Εμμανουήλ είστε και οι δυο για τα πανηγύρια» - Η αγανάκτηση στο twitter για τους δύο παίκτες

Έχουν αρχίσει να κουράζουν οι εντάσεις τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Τάκη και Εμμανουήλ είστε και οι δυο για τα πανηγύρια» - Η αγανάκτηση στο twitter για τους δύο παίκτες

Στο επεισόδιο του Survivor 5 την Πέμπτη του Πάσχα 27/4 είδαμε ο ζευγάρι από τη μπλε ομάδα, που πρωταγωνιστεί στους καβγάδες σε άλλη μια οργισμένη φάση ανταλλάσσοντας λόγια μίσους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι άρχισαν να τσακώνονται για τους γνωστούς και ανούσιους πλέον λόγους.

Αποτέλεσμα της έντασης αυτής ήταν οι χρήστες του twitter να δείξουν φανερά την αγανάκτηση τους, καθώς σε κάθε επεισόδιο του παιχνιδιού επικρατούν οι φωνές τους. Γενικότερα έχει αποδειχθεί πως ο Κωνσταντίνος λαμβάνει τα πιο επικριτικά σχόλια αλλά αυτή τη φορά η στάση του Τάκη δε μπόρεσε να περάσει έτσι.

Τα σχόλια του twitter για τα ξεσπάσματα του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

«Άντε βρε κακομοίρη, είσαι για λύπηση» - Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Τάκη και Εμμανουήλ

Δύσκολη υπόθεση για τους Μπλε να διαχειριστούν την ήττα τους στο σημερινό 27/4 έπαθλό, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην καλύβα τους, καθώς τους έχει πάρει η κάτω βόλτα το τελευταίο διάστημα λόγω της ατελείωτης γκρίνιας και των τσακωμών που τους στερούν τις νίκες.

Ακολούθησε λοιπόν νέο σόου καβγά μεταξύ Τάκη και Εμμανουήλ με τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν πυρά μπροστά στους συμπαίκτες τους αλλά και πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

«Άντε βρε κακομοίρη, που είσαι για λύπηση. Δεν έχεις καταλάβει ότι βρίζει όλος ο κόσμος;» ξεσπάθωσε ο Κωνσταντίνος ενώ ο Τάκης αρκέστηκε να τον αποκαλέσει άλλη μία φορά «πουθενά» και «φάλτσα νότα» στο παιχνίδι.