Survivor 5: «Με πιάνει αηδία» - Το Twitter ξεκίνησε το "πάρτι" και έκραξε για τα καλά τον Άρη

Όλοι υποστηρίζουν τον Τάλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Με πιάνει αηδία» - Το Twitter ξεκίνησε το

Στο σημερινό (23/5) επεισόδιο του Survivor 5, "άναψαν τα αίματα" ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, καθώς ο δεύτερος κέρδισε την μεταξύ τους μονομαχία και τις δύο φορές και ο πρώτος δεν σταμάτησε να υποστηρίζει πως ήταν ξεκάθαρα θέμα τύχης.

Το κοινό, όμως, όπως συνηθίζουν να λένε και οι ίδιοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, παρακολουθεί τα πάντα και, έτσι, για ακόμη μία φορά πήρε θέση και σχολίασε το γεγονός. Ο Τάλα είναι, εμφανέστατα, ο αγαπημένος τους, ανάμεσα στους δύο, με αποτέλεσμα ο Άρης να "φάει τρελό κράξιμο" για την συμπεριφορά του απέναντι στον "πρώην", απ' ότι φαίνεται, κολλητό του.

Η αντίδραση του κοινού στην διαμάχη του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ

«Είμαι φίλος του και μου είπε αυτό το πράγμα»

Χαμός, λοιπόν, επικράτησε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας μεταξύ του Ταλάντσεβ και του Άρη.

Παρόλο που τελικά νίκησαν οι Μπλε, το συμβάν αυτό ενόχλησε αρκετά τον Τάλα ο οποίος το συζήτησε με την ομάδα του και κατά την επιστροφή τους στην καλύβα, με τον ίδιο να είναι αρκετά απογοητευμένος, μιας και μέχρι και τώρα οι 2 άντρες ήταν πολύ καλοί φίλοι.