Γη της Ελιάς: «Γλύκανε λίγο ρε κοπέλα μου!» - Το Twitter "σταύρωσε" τη Βασιλική για την συμπεριφορά της στο Φίλιππο

Πήρε η μπάλα και τη Χάιδω

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Γλύκανε λίγο ρε κοπέλα μου!» - Το Twitter

Την ίδια ώρα που το μωράκι της Βασιλικής και του Φίλιππου δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στη Γη της Ελιάς και φυσικά οι χρήστες του Twitter περιμένουν στη γωνία για να σχολιάσουν τα δρώμενα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 23/5, μια επίσκεψη του Φίλιππου στο νοσοκομείο, έγινε η αφορμή για να του "τα ψάλλουν" η Χάιδω και η Αρετή.

Τα "πήρε" το Twitter με τη Βασιλική

Πιο συγκεκριμένα ο Φίλιππος πήγε στο νοσοκομείο, με σκοπό να μάθει όλα τα νεότερα για την υγεία της κόρης του, η οποία μετά τον τραυματισμό της, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, για να μπορέσει να γίνει καλύτερα. Οι γιατροί, μετά το εξιτήριό του, του απαγόρευσαν να πηγαίνει στο νοσοκομείο, για να μην κολλήσει κάποια μικρόβιο. Ωστόσο, εκείνος δεν τους άκουσε, μιας και ήθελε και είναι δίπλα στην κόρη του.

Η Χάιδω και η Βασιλική ξεκίνησαν να του φωνάζουν, με τον Στάθη να λέει ότι τον καταλαβαίνει, προφανώς για να τον κάνει να νιώσει, έστω και για λίγο, καλύτερα και οι χρήστες του Twitter "άστραψαν και βρόντηξαν" μιας και ο Φίλιππος είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και θεώρησαν άδικη την συμπεριφορά τόσο της Χάιδως, όσο και της Βασιλικής.

Ο Γεωργίου άφησε άναυδη την Μενεγάκη με τους νέους "εισβολείς" στη σειρά

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ύστερα από την χθεσινοβραδινή (22/5) έκπληξη στην σκηνή του X-Factor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5, και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σειρά που σκηνοθετεί στο κανάλι του MEGA, Γη της Ελιάς, και προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις που άφησαν άναυδη την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επισήμανε πως, την εβδομάδα που έρχεται, καταφθάνουν νέα πρόσωπα που έρχονται να ταράξουν τα νερά στη ζωή των πρωταγωνιστών. Ένας από αυτούς θα είναι ο Νίκος Μέλλος, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα εισβάλει στη σειρά και ο Κούλλης Νικολάου μαζί με την Βάσια Παναγοπούλου. Ποιους θα επηρεάσουν με την άφιξή τους;

Παρόλα αυτά, εξήγησε, ακόμη, πως η προβολή της Γης της Ελιάς θα προβάλλεται μία ακόμη ημέρα και ειδικότερα τις Παρασκευές, από την επόμενη εβδομάδα, ενώ η σεζόν θα κλείσει στο τέλος του Ιουνίου.

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις… έχουμε τον Άρη που μπαίνει και είναι ο αδερφός της Εύας και τον υποδύεται ο Νίκος Μέλλος! Την παραπάνω εβδομάδα μπαίνει ο Κούλλης Νικολάου και μπαίνει και η Βάσια Παναγοπούλου και θα είναι με τον Κούλλη το νέο ζευγάρι στη σειρά…

Δεν μπορώ να σας πω αν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά θα σας πω ότι θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού, καταλαβαίνετε!», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και η παρουσιάστρια αναφώνησε ακούγοντας τις δηλώσεις του: «Σώπα! Χαμός θα γίνει!».