Survivor: Η Ναυσικά έδειξε νικητή και το twitter χωρίστηκε στα δυο

Γιατί προκάλεσαν τόση αίσθηση οι δηλώσεις της;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor: Η Ναυσικά έδειξε νικητή και το twitter χωρίστηκε στα δυο

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε τόσο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όσο και ο Απόστολος Ρουβάς το βράδυ της Παρασκευής 17/6 και φυσικά στη συζήτηση μονοπώλησε το survivor. Οι δύο παίκτες εξομολογήθηκαν μεταξύ άλλων στον παρουσιαστή, ποιον θα ήθελαν να δουν νικητή από τους εναπομείναντες στον Άγιο Δομίνικο και τα λεγόμενα της Ναυσικάς, άνοιξαν πόλεμο σε δύο μέτωπα στο twitter.

Μίλησε επιπλέον για τους λόγους που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τη στρατηγική της μέσα στο παιχνίδι. Σε αυτό έχει αναφερθεί και σε άλλη εκπομπή στο παρελθόν, αναφέροντας και την απόφασή της να παίξει στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, παρ' ότι ήταν χτυπημένη, αλλά και στους τραυματισμούς που αντιμετώπισε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τι δηλώσεις έκανε η Ναυσικά για το νικητή του survivor και δίχασε τους χρήστες του Twitter

Η παίκτρια μίλησε πολύ ανοιχτά σχετικά με το ποιους συμπαίκτες της θα ήθελε να δει να νικούν το παιχνίδι. Αυτό που τόνισε, όμως, είναι ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει νικήτρια την Ασημίνα, καθώς δεν τη θεωρεί καλό πρότυπο.

«Να πω την αλήθεια δε θα ήθελα να το πάρει η Ασημίνα. Η Σταυρούλα ή ο Άρης ή ο Στάθης ναι. Την Ασημίνα δεν τη θέλω ως χαρακτήρα να κερδίσει. Άργησα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που έδειχνε. Αν ήταν μόνο αγωνιστικό θέμα, θα ήμασταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ‘Survivor’ έχει να κάνει και με την προσωπικότητα. Καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει. Δε θεωρώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου καλό πρότυπο», είπε.

Το twitter φυσικά ως γνήσιος ''δικαστής'' πήρε θέση:

Σχόλια TWITTER για δηλώσεις Ναυσικά για νικητή

Σχόλια twitter για δηλώσεις Ναυσικάς

σχόλια Twitter για δηλώσεις Ναυσικάς για Ασημίνα

«Με ενδιαφέρει πολύ η ηθοποιία» - Η Ναυσικά αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια (δείτε εδώ ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ναυσικάς).

«Δεν ξέρω τι θέλω, και με έπιανε το υπαρξιακό μου πολύ συχνά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ακολουθήσω την ηθοποιία, αλλά γενικότερα είμαι ανοιχτή. Εμένα η ζωή μου έχει δείξει ότι όσες φορές έχω ρισκάρει μου έχουν βγει πάρα πολλά πράγματα.

Ακόμα και το Survivor προέκυψε επειδή δεν είχε δουλειά εκείνο το διάστημα και πραγματικά είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό», δήλωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να της γίνει μία πρόταση για παρουσίαση ή για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή.