Survivor 5: «Θα μας βρείτε απέναντί σας» - Αποθεώθηκε η Σταυρούλα από το Twitter

Χαμός έγινε!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα μας βρείτε απέναντί σας» - Αποθεώθηκε η Σταυρούλα από το Twitter

Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor 5. Μετά και την αποχώρηση της Βρισηίδας και του Τάλα, το δίδυμο Σπύρος και Σταυρούλα φαίνεται πως είναι το μοναδικό που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Άρη και Ασημίνα.

Η Σταυρούλα γενικά είναι από τους λίγους παίκτες - ίσως και η μόνη- που έχει καταφέρει με την ειλικρίνεια και την αλήθεια της, να κάνει μεγάλο μέρος του κοινού, να ταυτιστεί μαζί της. Δε συνηθίζει να δημιουργεί μπλεξίματα και καυγάδες με τους συμπαίκτες της. Στο χθεσινό 19/6 επεισόδιο, βέβαια είχε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.

Ωστόσο, το Twitter στηρίζει ξεκάθαρα Σταυρούλα, και με πάθος, απ' ότι φαίνεται

twitter Σταυρουλα

twitter Σταυρουλα

Η επική ατάκα της Σταυρούλας στο Survivor 5

Μετά τον αγώνα για το ατομικό έπαθλο το οποίο κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, οι παίκτες χαλάρωσαν λίγο και μεταφέρθηκαν από τις καλύβες τους, προκειμένου να βρουν τον Γιώργο Λιανό και να παίξουν όλοι μαζί τα Παιχνίδια της Καραϊβικής στο Survivor, παίρνοντας λίγες ευχάριστες στιγμές πριν χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια έπαιζε με τη Μαίη, και έπρεπε να της εξηγήσει τη λέξη ασβός, προτιμώντας να το πάει πλαγίως μέσω της μυρωδιάς λέγοντας την ατάκα «Ακούμε κάποιους ήχους από τα αγόρια μας» προκαλώντας αμέσως νευρικό γέλιο στους παίκτες με τον Άρη χαρακτηριστικά να λέει «Εγώ καληνυχτίζω», και τους υπόλοιπους να μην μπορούν να πάρουν ανάσα!