Survivor 5: Κέρδισε το ατομικό αγώνισμα και ποιος τον πιάνει! - Με αυτούς θα γιορτάσει στο έπαθλο

Διάλεξε τρία άτομα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Κέρδισε το ατομικό αγώνισμα και ποιος τον πιάνει! - Με αυτούς θα γιορτάσει στο έπαθλο

Ο Άρης, μετά τα σχόλια που δέχτηκε για τη νέα του φίλη την Ασημίνα, ανέφερε πριν το παιχνίδι της Κυριακή; 19/6 για το έπαθλο πως θεωρεί πως έχει μείνει ένα τελευταίο 100άρι μέχρι τον μεγάλο τελικό και είπε ότι θα τα δώσει όλα. Πράγματι το έκανε πράξη αφού όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο youweekly.gr, αντιμετωπίζοντας στο τελευταίο αγώνα του αποψινού αγώνα τον Σχίζα, κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο και να πάρει μαζί του άλλα τρία άτομα!

Με ποιους θα πάει στο έπαθλο;

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Άρης μετά τη νίκη του, θα πάρει μαζί του την Ασημίνα, τον Στάθη και τη Μαίη, αν τελικά καταφέρει να είναι καλά μιας και δεν ένιωθε και πολύ καλά, και πιο συγκεκριμένα για τον Στάθη ανέφερε πως ξέρει πως δεν θα περίμενε να τον διαλέξει αλλά άξιζε αυτό το έπαθλο εξίσου.

Σαν άλλος Ντάφυ ο Άρης Σοϊλέδης - 6ψήφιος ο αριθμός των χρημάτων που έχει πάρει μέχρι τώρα

H εκπομπή Open Weekend παρουσίασε τα χρήματα που έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στο Survivor 5. Άλλοι έχουν συγκεντρώσει πολλά, άλλοι θα λέγαμε πως έχουν βγει χαμένοι ακόμη και αν λόγω του ότι δεν ήταν γνωστοί, εβδομαδιαίως λαμβάνουν χαμηλό ποσό από τον Ατζούν.

Ο Άρης Σοϊλέδης ωστόσο θα βγει από το παιχνίδι σαν άλλος Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ πόσα πήρε ο Ντάφυ), αφού μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα και από το έπαθλο.

H Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει συγκεντρώσει 28.000 ευρώ, ο Σπύρος Μαρτίκας 28.000 ευρώ, ο Στάθης Σχίζας 15.000 ευρώ, ο Νίκος Γιάννης 12.000 ευρώ, ενώ ο κερδισμένος και με το παραπάνω της υπόθεσης είναι ο Άρης Σοϊλέδης που έχει λάβει μέχρι στιγμής 165.000 ευρώ.