Survivor 5 - ημιτελικός: «Ξεπουπουλιασμένο καναρίνι σε κουβά με υαλουρονικό» - Το Twitter "ξεφτίλισε" την Ναυσικά

Έπεσε γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - ημιτελικός: «Ξεπουπουλιασμένο καναρίνι σε κουβά με υαλουρονικό» - Το Twitter

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μέχρι πρόσφατα μιλούσε για τις δυσκολίες που βίωσε, είναι ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στον ημιτελικό του Survivor 5 για να τιμήσουν με την παρουσία τους τους πρώην συμπαίκτες τους και φυσικά τους 4 φιναλίστ. Φυσικά, ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο και εκείνη μίλησε για τα τρία πρόσωπα που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η αλήθεια είναι πως ξέχασε να αναφέρει την Ασημίνα, κάτι που ο παρουσιαστής επισήμανε, ωστόσο εκείνη εξήγησε πως αναφέρθηκε σε όλους και δεν είναι κάτι που έκανε επίτηδες. Παρόλα αυτά, το κοινό θέλησε να σχολιάσει και όσα ειπώθηκαν, αλλά και την εμφάνισή της.

Το Twitter "δίκασε" την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την εμφάνισή της στον ημιτελικό του Survivor 5

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Το Twitter έκραξε την Ναυσικά του Survivor 5

Survivor 5 - έκραξαν την Ναυσικά

Το Twitter έκραξε για τα καλά την Ναυσικά του Survivor 5

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Survivor 5

«Δεν είναι διπρόσωπος, απλά αλλάζει άποψη κάθε...»

Το πρωί της Τρίτης 28/6, η πρώην παίκτρια του Survivor, που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα και απολαμβάνει κάθε στιγμή πλέον ήρεμη χωρίς της κακουχίες της Καραϊβικής, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, βρέθηκε στο Happy Day, και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν πίσω στο παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για την Ασημίνα)!

«Στην αρχή τσαντιζόμουν με πράγματα που έβλεπα, αλλά τελικά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να κοιτάμε τα θετικά», δήλωσε αρχικά και αποκάλυψε ότι δεν είναι από εκείνους που συνεχίζουν να κοιμούνται στο πάτωμα και τρώνε φακόρυζο.

«Κοιμάμαι κανονικά στο κρεβάτι, η αλήθεια είναι όμως ότι δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Στο Survivor δεν είχαμε κινητό, είχαμε μια ανεμελιά και την κούραση και πέφταμε σαν πουλάκια. Μια φορά με είχε δαγκώσει ένα ποντίκι και ξύπνησα και ούρλιαζα».

Για τα προβλήματα υγείας στον Άγιο Δομίνικο απάντησε: «Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Όντως σταματάει ο κύκλος. Εγώ δεν είχα κάποια άλλα προβλήματα, απλά κάποια στιγμή βγαίνουν νεύρα και πρήξιμο. Το ορμονικό συνήλθε από μόνο του, τρεις εβδομάδες αφότου γύρισα. Εγώ απαγορευόταν να τρώω καρύδα, το ήξερα πριν πάω».

Για το ποιον θα στηρίξει στον τελικό: «Είμαι υπέρ του Άρη και του Στάθη, αλλά αν βγει η Σταυρούλα και ο Νικογιάννης είμαι οκ. Τον Άρη θα ψήφιζα».

Για την Ασημίνα: «Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που έκανε, ήταν λίγο fake με όλα τα άτομα. Μου κάνει εντύπωση που κάνει παρέα με τον Άρη, γιατί του έκανε μεγάλο πόλεμο», ενώ για τον προφεσόρ Μαρτίκα ανέφερε: «Στον Σπύρο δεν μπορείς να κρατήσεις κακία. Με είχε εξοργίσει μια περίοδο, αλλά δεν είναι διπρόσωπος, απλά αλλάζει άποψη κάθε 3 λεπτά».