Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Αποθεώθηκε η η Πριγκίπισσα Kate από τους χρήστες του Twitter - «Η επιτομή της κομψότητας»

«Έχει ήδη καθίσει στον θρόνο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ theroyalfamily
Instagram/ theroyalfamily

Η πριγκίπισσα Kate αποθεώθηκε για τα καλά από τους χρήστες στο Twitter με αφορμή την παρουσία της στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ όπου λίγο νωρίτερα είδαμε τον πρίγκιπα Χάρι φάνηκε να είναι φανερά συντετριμμένος και με χαμηλωμένο το κεφάλι.

Από την άλλη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας η οποία έφτασε νωρίτερα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ φαίνεται πως έχει "κλέψει για τα καλά τις καρδιές του κόσμου καθώς σε κάθε δημόσια εμφάνισή της η ίδια δεν μένει απαρατήρητη.

Αποθεωτικό όμως υπήρξε και το ελληνικό Twitter κυρίως για τη βασιλική εμφάνιση που έκανε, επισκιάζοντας για τα καλά την Μέγκαν Μαρκλ.

Απθεώθηκε η πριγκίπισσα Kate από τους χρήστες στο Twitter

Ασύλληπτο περιστατικό στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ - Τι συνέβη;

"Το ύστατο χαίρε" πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες για την μακροβιότερη μονάρχη, Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 96 ετών. Μάλιστα η τελετή βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσει περίπου 10 ώρες (δείτε την ηχηρή απουσία που προσεξαν αρκετοί).

Από την άλλη, χιλιάδες είναι εκείνοι οι οποίοι παρακολουθούν την κηδεία από κοντά καθώς ακόμη και σε πάρκα και πλατείες του Λονδίνου έχουν τοποθετηθεί οθόνες με αφορμή την τελετή της Βασίλισας Ελισάβετ που βύθισε σε πένθος τον πλανήτη.

Ωστόσο, καΚατά τη διάρκεια της τελετής υπήρξε ένα απρόοπτο περιστατικό το οποίο λίγοι παρατήρησαν καθώς μΜια μικρή αράχνη εμφανίστηκε πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και πιο συγκεκριμένα στην κάρτα που συνόδευε το στεφάνι του βασιλιά Καρόλου για την αείμνηστη μητέρα του. Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter ήταν και οι πρώτοι που έσπευσαν να το σχολιάσουν.