Από την Μέγκαν το περιμέναμε από αλλού ήρθε - Ηχηρή απουσία από την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η κίνηση που συζητιέται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από την Μέγκαν το περιμέναμε από αλλού ήρθε - Ηχηρή απουσία από την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, με την οικογένεια της να φτάνει στο Αββαείο του Γουέστμινστερ σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Ωστόσο, μπορεί να υπήρχε σούσουρο για την εμφάνιση της Μέγκαν στο τελευταίο αντίο, όμως άλλος απουσιάζει.

Η απουσία από το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τα δυο παιδιά της Κέιτ και του Ουίλιας, έφτασαν κανονικά με τη μητέρα τους στην κηδεία, ωστόσο ο μικρότερο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Σύμφωνα με την Page Six, ο 4χρονος Λούις, ο μικρότερος γιος δεν θα παραστεί καθόλου στην κηδεία της προγιαγιάς του και όλοι καταλαβαίνουν το γιατί, αφού πολλές φορές ο μικρός έχει γίνει viral με τις γκριμάτσες του και την υπερένταση του.

Τα συγκινητικά λόγια που είπε ο πρίγκιπας Λούις όταν έμαθε για τον θάνατο της

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 09/09 σε ηλικία 96 ετών. Πολλοί συγγενείς της την έχουν αποχαιρετήσει δημόσια, ενώ πολύ συγκινητική είναι και η αντίδραση του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Λούις, όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της προγιαγιάς του.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για την αντίδραση του 4χρονου γιου της και όπως αποκάλυψε ο βασιλικός συγγραφέας Robert Jobson σε ανάρτησή του στο Twitter, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, την ώρα που χαιρετούσε τους ανθρώπους που είχαν μαζευτεί για να τιμήσουν τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, έκανε την αποκάλυψη.

«Τουλάχιστον η γιαγιάκα είναι με τον προπάππου τώρα» φημολογείται πως είπε o Λούις.

undefined