Οι παγιδευμένοι: «Λεβεντογιάννη αγόρι μου είσαι ότι πιο όμορφο υπάρχει» - Το Twitter δηλώνει ερωτευμένο για χάρη του

Αποθεώθηκε για μια ακόμη φορά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι παγιδευμένοι: «Λεβεντογιάννη αγόρι μου είσαι ότι πιο όμορφο υπάρχει» - Το Twitter δηλώνει ερωτευμένο για χάρη του

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Οι παγιδευμένοι» φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό καθώς κάθε φορά που προβάλλεται, οι χρήστες στο Twitter δίνουν το παρών προκειμένου να σχολιάσουν τις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς.

Φυσικά, το γυναικείο κοινό έστρεψε την προσοχή του στον πρωταγωνιστή της σειράς Μιχάλη Λεβεντογιάννη με τον οποίο δηλώνει «ερωτευμένο» όχι μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και με το ταλέντο του ως ηθοποιός.

Αποθεώθηκε από το Twitter ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου 5/3, και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός, δεν επιλέγει να μιλάει πολύ και να προβάλλεται από τις κάμερες, ωστόσο όταν το κάνει είναι πάντα μετρημένος και to the point σε όσα αναφέρει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση αλλά και σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζαν πολλοί, καθώς κινδύνευσε η ζωή του έπειτα από ιατρικό λάθος που είχε γίνει στο παρελθόν.

«Μου λείπει η τηλεόραση και ο ρυθμός της καθημερινότητας με τα γυρίσματα, αλλά μου αρέσει κι αυτή η ηρεμία που υπάρχει» δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για την αποχή του από την τηλεόραση φέτος.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.