«Παγιδευμένοι»: Σπάραξε το Twitter με την συγκλονιστική σκηνή της Άννας να ουρλιάζει στην μητέρας της - «Αβάσταχτος ο πόνος!»

Άκρως ανατριχιαστικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Παγιδευμένοι»: Σπάραξε το Twitter με την συγκλονιστική σκηνή της Άννας να ουρλιάζει στην μητέρας της - «Αβάσταχτος ο πόνος!»

Ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι ημέρες, οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 δεν χάνουν επεισόδιο για επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς, «Παγιδευμένοι» καθώς τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους.

Μετά λοιπόν από την αποθέωση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από το γυναικείο κοινό στο Twitter σειρά είχε και η συγκλονιστική σκηνή της Άννας να ουρλιάζει στην μητέρας της.

Η μέρα της κηδείας της Μυρτώς έφτασε και η μάνα Ειρήνη Ροδίτη, έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στην μικρή της κόρη, μέχρι που μια κίνηση της εγγονής της, την εξόργισε και ξέσπασε τόσο πολύ που άρχισε πλέον να αντιλαμβάνεται αυτό που αρνούνταν, πως η Μυρτώ έχει πεθάνει.

Σπάραξε το Twitter με την σκηνή της Άννας και της μητέρας της

Η Άννα, βλέποντας τη μητέρα της να τα έχει χαμένα, της έβαλε της φωνές για να την κάνει να καταλάβει τι έχει συμβεί καθώς αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αποδεχτεί πως το παιδί της είναι νεκρό. Το Twitter τα έχασε με την σκηνή και την ερμηνεία της Ντίνας Μιχαηλίδου...

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου 5/3, και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός, δεν επιλέγει να μιλάει πολύ και να προβάλλεται από τις κάμερες, ωστόσο όταν το κάνει είναι πάντα μετρημένος και to the point σε όσα αναφέρει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση αλλά και σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζαν πολλοί, καθώς κινδύνευσε η ζωή του έπειτα από ιατρικό λάθος που είχε γίνει στο παρελθόν.

«Μου λείπει η τηλεόραση και ο ρυθμός της καθημερινότητας με τα γυρίσματα, αλλά μου αρέσει κι αυτή η ηρεμία που υπάρχει» δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για την αποχή του από την τηλεόραση φέτος.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.