«Ο Κρατερός όλα τα λεφτά δεν τον ήξερα σαν ηθοποιό» - Χαμός στο twitter με τη σειρά "Ποιος Παπαδόπουλος"

Δεκάδες tweets με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Κρατερός όλα τα λεφτά δεν τον ήξερα σαν ηθοποιό» - Χαμός στο twitter με τη σειρά

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, "Ποιος Παπαδόπουλος" έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει σε κάθε επεισόδιο. Το χθεσινό 29/9 λοιπόν, τρένταρε στο twitter.

Οι χρήστες, σχολίαζαν κάθε ατάκα, ενώ την αποθέωση είδε η ηθοποιός Λένα Ουζουνίδου, αλλά και η Μαριάνα Τουμασάτου που είναι στους κύριους πρωταγωνιστές. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα σχόλια που έλεγαν πως οι ατάκες είναι παλιακές (δείτε εδώ τι έδειξε το επεισόδιο).

Τα tweets για τη σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος

Γνωστός ηθοποιός ο σύζυγος της Μαριλού Κατσαφάδου από το Ποιος Παπαδόπουλος

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 21/9, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, η νέα σειρά Ποιος Παπαδόπουλος (δείτε εδώ πως πήγε σε νούμερα τηλεθέασης) και μεταξύ άλλων ξεχώρισε η ηθοποιός Μαριλού Κατσαφάδου την οποία αποθέωσαν και στο twitter.

Η Μαριλού Κατσαφάδου στη σειρά έχει τον ρόλο της υπηρέτριας/καμαριέρας της υπερπολυτελούς βίλας του Αριστοτέλη. Από αγροτική οικογένεια, είναι ένα έξυπνο κορίτσι που θα μπορούσε να έχει σπουδάσει, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι και κατέληξε να δουλεύει εσωτερική στον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο. Έχει αρκετό τουπέ, το οποίο απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια που έχει περάσει μέσα στη βίλα και τη χλιδή.

Ξέρει, όμως, πότε πρέπει να κάνει πίσω.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για την οικογένειά της, το παιδάκι της, αλλά και για τη σχέση της με την πεθερά της Χριστίνα Τσάφου.

«Είναι μεγάλη χαρά και δικαίωση το ότι μετά από τόσα χρόνια μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω και να αποδείξω κάποια πράγματα… Δεν ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός, αλλά δικηγόρος», ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Ωστόσο, η συζήτηση πέρασε και στην οικογένειά της. Η Μαριλού έχει ένα τελείως καλλιτεχνικό family, αφού γονείς της είναι οι ηθοποιοί Θοδωρής Κατσαφάδος και η Χριστίνα Βαρζοπούλου, ενώ πεθερά της είναι η Χριστίνα Τσάφου.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στη σχέση τους, δηλώνοντας: «Με την πεθερά μου αγαπιόμαστε πολύ. Την γνωρίσω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε για εμένα ήταν η Χριστίνα σαν συνάδελφος. Αφού γνώρισα τον Χρήστο μπήκε ο ρόλος της πεθεράς. Δεν είναι ότι θα με στηρίξει με μια διαφωνία που θα έχω με τον γιο της, αλλά νιώθω ότι έχει το κεφάλι της ήσυχο μ’ εμένα. Ότι το παιδί της που το μεγάλωσε τόσα χρόνια είναι σε καλά χέρια».

Κατσαφάδου σύζυγος

Εκείνη κι ο σύζυγός της Χρήστος Ζαχαριάδης έχουν, μάλιστα, αποκτήσει κι ένα παιδάκι: «Νομίζω με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα ένα δικό μου σπίτι με τον άντρα μου. Βοήθησε στο να είμαι καλή μάνα και καλύτερη ηθοποιός».