Δεκάδες αντιδράσεις στο Twitter για το Μαύρο Ρόδο πριν καν κάνει πρεμιέρα λόγω του Γιάννη Κουκουράκη

Τι γράφουν και γιατί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις στο Twitter για το Μαύρο Ρόδο πριν καν κάνει πρεμιέρα λόγω του Γιάννη Κουκουράκη

Το Μαύρο Ρόδο κάνει απόψε 3/10 πρεμιέρα στο MEGA και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές (δείτε τες εδώ πριν προβληθούν στην τηλεόραση). Παρόλα αυτά η σειρά έχει γίνει viral πριν καλά καλά προβληθεί το πρώτο επεισόδιο και ο λόγος είναι ένας.

Συγκεκριμένα το twitter έχει βάλει στο μάτι τον Γιάννη Κουκουράκη και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη για το πόσο γοητευτικοί είναι. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε επεισόδιο τα tweets θα παίρνουν "φωτιά" στις σκηνές τους.

Πολύ πριν το Μαύρο Ρόδο κάνει πρεμιέρα λοιπόν, οι γυναίκες του twitter τους αποθέωσαν στο trailer και περισσότερο τον πρώην ηθοποιό των Άγριων Μελισσών που από την σειρά του ΑΝΤ1 είχε κάψει πολλές καρδιές.

Τα tweets για το Μαύρο Ρόδο

Twitter Μαύρο Ρόδο

Twitter Μαύρο Ρόδο MEGA

Μαύρο Ρόδο MEGA

Μαύρο Ρόδο Twitter

Μαύρο Ρόδο Κουκουράκης

Μαύρο Ρόδο Γιάννης Κουκουράκης

Μαύρο Ρόδο Γιάννης Κουκουράκης twitter

Μαύρο Ρόδο Κουκουράκης

Στην σειρά επίσης συμμετέχουν: η Κατερίνα Διδασκάλου ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, η Θεοφανία Παπαθωμά ως η μητριά της Ελισάβετ, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως ο πατέρας της, η Μυρτώ Αλικάκη ως η σκληρή μοναχή βοηθός της Διδασκάλου, η Λένα Παπαληγούρα ως η μητέρα της Ελισάβετ την οποία θα βλέπουμε ως flashback και πλήρωσε με την ζωή της τις αδυναμίες της, την Ελένη Καρακάση που έχει το μαγειρείο του χωριού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ως αδελφό του κοινοτάρχη ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα. Θα παίξει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

Ποιος είναι ο Γιάννης Κουκουράκης

Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1984 στα Χανιά. Μέχρι τη Δ' Δημοτικού έμενε στην Αθήνα, ενώ αργότερα επέστρεψε στη γεννέτηρα του για να ολοκληρώσει το λύκειο. Τελειώνοντας το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από όπου και αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Στο τέταρτο έτος των σπουδών του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου πέρασε και ξεκίνησε τις σπουδές του.

Η πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν στον κινηματογράφο το 2005 στην κωμωδία Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος. Το 2006 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στη δραματική σειρά Μωβ-Ροζ στον ANT1 ενώ το 2008 έπαιξε σε μία ιστορία της σειράς Σε είδα. Την περίοδο 2008-2009 επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη για έναν από τους βασικούς ρόλους στην κοινωνική σειρά Χαρά Αγνοείται. Εκεί υποδύθηκε τον Σπύρο Δημόπουλο τον σύντροφο της εξαφανισμένης Χαράς. Το 2011 εμφανίστηκε στην ταινία μικρού μήκους Το γάλα. Μέσα στα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε κυρίως με το θέατρο λαμβάνοντας μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Τη σεζόν 2014 Τρίχες στο ANT1 Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο στον ρόλο του Αλέξη Γριβάκη. Παρέμεινε στη σειρά και κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύκλου της μέχρι και το 2017. Την επόμενη σεζόν έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια. Το 2019 έπειτα από casting παίρνει τον ρόλο του Κωνσταντή Σεβαστού στη δραματική σειρά εποχής του ANT1 Άγριες Μέλισσες που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία.