«Φέρτε έναν εξορκιστή Ύπαγε οπίσω μου, Σατανά» - Χαμός στο twitter με την σκηνή Πέτρου και Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

"Κλάμα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φέρτε έναν εξορκιστή Ύπαγε οπίσω μου, Σατανά» - Χαμός στο twitter με την σκηνή Πέτρου και Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Στο επεισόδιο της Κυριακής 16/10 στο Μαύρο Ρόδο, ο Πέτρος και η Ελισάβετ αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν αναλυτικά) και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν επικές. Το νεαρό αγόρι κάνει τα πάντα για να είναι δίπλα στην μοναχή, αλλά εκείνη προσπαθεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της.

«Πες μου γιατί καλύπτεις τους καθρέφτες; Τι κακό έχει να δεις το πρόσωπό σου; Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει», της φωνάζει και αφού την αρπάζει και την φιλάει, όλοι υποκλίθηκαν. Βέβαια, η πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, στην πραγματικότητα φιλάει άλλα χείλη (δείτε εδώ τον σύντροφό της).

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το φιλί του Πέτρου και της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Οι σημερινές 17/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο η οποία "σκίζει" σε τηλεθέαση. Μετά το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ, θα έρθουν τα πάνω κάτω και οι ανατροπές ξεκινάνε από το αποψινό 17/10 επεισόδιο,

Επεισόδιο 07

Ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ελισάβετ. Ο καβγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και μια αλήθεια που ο Σταυρίνος παλεύει χρόνια να ξεχάσει. Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα, όμως η Πολυξένη φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις. Ο Θέμης στρέφεται στη Νατάσα και ζητάει τη συμβουλή της. Το σχέδιο που του προτείνει θα φέρει νέες ανατροπές. Η Τασούλα, άθελά της, μαθαίνει μια αλήθεια που την σοκάρει. Ο Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούργιες αναταραχές.