Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Γοητευτικός 43χρονος σκηνοθέτης - Αυτός είναι ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου

Τον βλέπουμε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Γοητευτικός 43χρονος σκηνοθέτης - Αυτός είναι ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι μια νέα ηθοποιός η οποία σίγουρα θα απασχολήσει πολύ, ειδικά μετά την συμμετοχή της στο Μαύρο Ρόδο, που "σκίζει" σε τηλεθέαση. Ήδη έχει αφήσει πολύ καλά σχόλια για την υποκριτική της στην τηλεοπτική σειρά του MEGA.

Πολλά όμως είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τη ζωή της, καθώς την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να την προστατεύσει. Παρόλα αυτά, βγήκε στο φως το όνομα και το πρόσωπο του συντρόφου της.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Παπαθεοδώρου από το Μαύρο Ρόδο

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ Νίκης Κώτσου η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, ενώ ο Άλεξ την έχει μυήσει και στην σκηνοθεσία. Συγκατοικούν στην Αθήνα, ενώ επισκέπτονται πολύ συχνά στο Βελιγράδι, τη γενέτειρα του.

Όπως επίσης αναφέρει το ρεπορτάζ, αγαπημένος τους προορισμός είναι φυσικά το Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν, και ειδικά τον σκηνοθέτη, αφού μεγάλωσε, πήγε σχολείο και σπούδασε γραφιστική.

Ο Αλεξάντερ Νίκολιτς. γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979 και είναι 43 ετών. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια εργάστηκε στο post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ. Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε ταινίες Μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ. Το 2009 ο Νίκολιτς Ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής και άρχισε να εργάζεται για το ντοκιμαντέρ που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Μαύρο Ρόδο

Οι σημερινές 16/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 06.

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την Ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο εκτός του διαγωνισμού για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου. Ο Πέτρος έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ και της ζητάει να τον συμβουλεύσει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη Μονή. Η Αυξεντία μαθαίνει ότι η Ηγουμένη σκοπεύει να δώσει τα κτήματα στην Παλιόβρυση προς εκμετάλλευση. Ο Βίκος αιφνιδιάζει τον Θέμη.