Family Game: «Τι μαλ@@@ είναι αυτή» - Ο κακός χαμός στο Twitter για την πρεμιέρα του Σεφερλή και της Τσαβαλιά

Δεν ενθουσιάστηκε πολύ το κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Family Game: «Τι μαλ@@@ είναι αυτή» - Ο κακός χαμός στο Twitter για την πρεμιέρα του Σεφερλή και της Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μπήκαν στο παιχνίδι για να βοηθήσουν τους παίκτες του Family Game να θριαμβεύσουν, όπως ακριβώς έδειχνε και το τρέιλερ του σόου, ωστόσο δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα το κοινό με την πρεμιέρα τους.

Υπήρξαν πολλοί που σχολίασαν στο Twitter πως ίσως είναι καλύτερη επιλογή από το να δουν Just The 2 Of Us, όμως πολλοί άλλοι τόνισαν πως δεν τους φαίνεται αστείο, αλλά αντιθέτως θεωρούν πως είναι παλιομοδίτικο και δεν τους προσφέρει την ψυχαγωγία που αποζητούν.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την πρεμιέρα του Family Game

Τα πρώτα λόγια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από το κανάλι του ΑΝΤ1, το βράδυ του Σαββάτου 22/10 ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πραγματοποίησαν την πρεμιέρα του Family Game. Η έναρξη ήταν άκρως εντυπωσιακή και τα χειροκροτήματα "έπεσαν βροχή".

Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή χορεύοντας, ενώ λίγο αργότερα μπήκε και η σύζυγός του. Τα χαμόγελά τους έκαναν ολοφάνερο τον ενθουσιασμό τους για την νέα τους αρχή, πολλά χαμόγελα χάρισαν, όμως, και στους τηλεθεατές με τα πρώτα τους λόγια.

«Καλώς ήρθατε στο Family Game! Το πιο διασκεδαστικό, το πιο εντυπωσιακό, το πιο οικογενειακό, το πιο παρεϊστικο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο βράδυ θα είμαστε εδώ κοντά σας στον ΑΝΤ1 με το ολοκαίνουργιο Family Game! Θα γελάμε, θα διασκεδάζουμε, θα περνάμε υπέροχα και πάνω από όλα θα παίζουμε», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά δίχως να αφήσει τον Μάρκο Σεφερλή να πει κουβέντα, με τον ίδιο να κάνει μία κλήση στο κινητό του: «Έλα ρε, που είστε; Εγώ είμαι εδώ σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει η Έλενα. Δεν με έχει αφήσει να πω κουβέντα, αυτό που κάνει και σπίτι. Έγινε, θα έρθω από εκεί για να το δούμε παρέα».