Μαύρο Ρόδο: Ανατρίχιασε όλο το twitter - «Από το επεισόδιο κρατάω μόνο την ερμηνεία της Διδασκάλου»

Αποθέωση για την ηθοποιό και την σκηνή με τα ράσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: Ανατρίχιασε όλο το twitter - «Από το επεισόδιο κρατάω μόνο την ερμηνεία της Διδασκάλου»

Τα καλά κρυμμένα μυστικά σχετικά με το παρελθόν των πρωταγωνιστών του Μαύρου Ρόδο, βγαίνουν σιγά σιγά στο φως και οι στιγμές που πρόκειται να ζήσουν είναι τραγικές. Στο χθεσινό 23/11 επεισόδιο λοιπόν, η Κατερίνα Διδασκάλου είδε την απόλυτη αποθέωση από το twitter.

Η τηλεοπτικό "Φιλαρέτη" όπως μάθαμε χθες, είχε στο παρελθόν σχέση παντρεμένο άντρα χωρίς η ίδια να γνωρίζει πως έχει οικογένεια, με αποτέλεσμα τελικά να την παρατήσει. Όταν λοιπόν, ζήτησε κονδύλι για το γυμνάσιο που δίδασκε από τον πεθερό του, εκείνος το πήρε ως απειλή κι επειδή ένιωσε ότι συνεχίζει να επεμβαίνει στη ζωή του, οι δυο τους συγκρούστηκαν σε απόμερο σημείο με τον ίδιο να κρατά όπλο.

Από την συνάντηση αυτή ο σύντροφός της έπεσε νεκρός, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε. Η Φιλαρέτη γέννησε το παιδί τους στη φυλακή κι έκτοτε δεν το είδε ποτέ.

Την ιστορία της έφερε στο φως η συνάντηση της με την Ηγουμένη Αυξεντία. Η σκηνή λίγο αργότερα την δείχνει μέσα σε ένα ναό και κλαίει σε μία εικόνα της Παναγίας και να εξομολογείται στο παπά του ναού όσα βίωσε.

Το twitter πήρε φωτιά με την εν λόγω σκηνή και όλοι οι τηλεθεατές αποθέωσαν την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου. Επίσης, οι χρήστες στα επόμενα επεισόδια θα συγκλονιστούν με έναν τραγικό θάνατο.

Τα tweets για την Διδασκάλου και την ερμηνεία της στο Μαύρο Ρόδο

Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς

Άκρως ερωτικό και σε μεγάλη αγωνία θα μας αφήσει για το πρώτο μισό της σεζόν η σειρά “Μαύρο ρόδο”. Όπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα συνευρεθούν για πρώτη φορά ερωτικά και όπως είναι λογικό αναμένεται να γίνει μεγάλος χαμός στο τηλεοπτικό κοινό!

Με μεγάλη αγωνία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό να εξελιχθεί η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ, που μπορεί εκείνη ακόμα να παλεύει να διώξει τον “πονηρό”, αλλά η καρδιά της δεν την ξεγελάει! Η εξέλιξη αυτή είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως θα έρθει στο τέλος του α' μισού της σεζόν στα μέσα Δεκεμβρίου.

Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, στο τελευταίο επεισόδιο....διαβάστε στο TV-24.gr