«Τι μ@@@κιες είναι αυτές;» - Αγανάκτησε το Twitter με το αποψινό (1/12) επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Η Αμαλία έκανε έξαλλο το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τι μ@@@κιες είναι αυτές;» - Αγανάκτησε το Twitter με το αποψινό (1/12) επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Ακόμα ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» προβλήθηκε απόψε (1/12) και μία ατάκα της Αμαλίας ήταν αρκετή για να κάνει τους χρήστες του Twitter έξαλλους!

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα πάνω σε έναν καυγά της με τον Ντίνο, γύρισε και του είπε ότι ακόμα και ο Πάρης της φαίνεται καλύτερος από εκείνον. Θυμίζουμε πως στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Πάρης, βίασε την Αμαλία.

Το κοινό ξέσπασε με την ατάκα της αυτή, ενώ και ο Πάρης, δεν είναι ο πιο αγαπημένος τους χαρακτήρας (δείτε εδώ πώς τον έθαψαν σε προηγούμενο επεισόδιο).

Τα σχόλια του Twitter για τον Παράδεισο των Κυριών

Η Βικτώρια ψάχνει τρόπο να σωθεί από τις απειλές του Θανάση

Ο Ντίνος ακολουθεί μια επιθετική πολιτική μάρκετινγκ και παρά τα οικονομικά προβλήματα, παραγγέλνει διαφημιστικά φυλλάδια για τον Παράδεισο: «Εχεις τρελαθεί τελείως; Αντί να κάνουμε οικονομία θα σκορπίσουμε κι άλλα χρήματα;», τον ρωτάει ο Μάρκος, αλλά ο Ντίνος υποστηρίζει ότι έτσι θα έρθουν πελάτες στο μαγαζί.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με το αγέννητο μωρό της και η Ολγα κάνει ό,τι μπορεί για να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός: «Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως δεν υπάρχει άλλη λύση, Αμαλία μου. Αυτό το παιδί χρειάζεται και επιβάλλεται να έχει μάνα και πατέρα. Μια κανονική οικογένεια», υποστηρίζει. Στο μεταξύ ο Αγης έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια για το θέμα του αρραβώνα και βάζει τα μεγάλα μέσα για να περάσει το δικό του…

Ο Θανάσης απειλεί τη Βικτώρια, ενώ εκείνη ψάχνει απελπισμένα τρόπο να τον γλιτώσει αλλά και να προστατέψει τον εαυτό της. Παράλληλα η Ντέπυ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από μια γυναίκα που της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, λέγοντάς της: «Θα πάρεις τα λεφτά και θα εξαφανιστείς, δεν θα καταθέσεις ποτέ για το

θέμα του Αριστείδη. Το κατάλαβες;». Φυσικά αυτή η άγνωστη γυναίκα δεν είναι άλλη από την Βικτώρια που θέλει να της κλείσει το στόμα.