Σασμός: Πρώτο θέμα στο Twitter ο Αστέρης - Η σκηνή που σχολιάστηκε από όλους τους τηλεθεατές

Έγινε χαμός στο χθεσινό 19/12 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Πρώτο θέμα στο Twitter ο Αστέρης - Η σκηνή που σχολιάστηκε από όλους τους τηλεθεατές

Χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό 19/12 επεισόδιο του Σασμού, ειδικά με κάποιες συγκεκριμένες σκηνές να σχολιάζονται από σχεδόν όλους τους τηλεθεατές, οι οποίοι κάθε φορά μένουν έκπληκτοι με τις εξελίξεις (δείτε εδώ και ποιο είναι το τέλος της σειράς).

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η σκηνή που ο Αστέρης έσωσε τον Παύλο κι ο Νικηφόρος έτρεξε να βοηθήσει το Μαθιό έφερε συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο αποθέωσε τον Αστέρη για την ηρωική του πράξη, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι οι πυροβολισμοί του θύμισαν τη δολοφονία του Πετρή.

Όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής στην 2η σεζόν, ο Αστέρης έχει περάσει πολλά στην Κρήτη και προσπαθεί να εξιλεωθεί για τα λάθη που έχει κάνει, ενώ από την άλλη, ο Νικηφόρος έτρεξε να βοηθήσει τον Μαθιό κι αυτή ήταν ακόμα μια κίνηση που "άγγιξε" τους τηλεθεατές.

Τα σχόλια στο Twitter για το χθεσινό 19/12 επεισόδιο του Σασμού

Τι θα δούμε απόψε 20/12;

Η Νάντια αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανόλη. «Δεν καταλαβαίνω πώς έμπλεξες, πατέρα, εσύ σε αυτό. Νόμιζα πως το καφενείο έβγαζε τα έξοδά του και πως δεν είχες χρωστούμενα από τους προμηθευτές σου. Μη στενοχωριέσαι όμως, θα βρω τρόπο για να πληρώσεις όσα χρωστάς αλλά και ν’ αρχίσεις να αποταμιεύεις από την αρχή. Απλά δώσε μου λίγο χρόνο ακόμη». Ο ίδιος θα προβεί σε μια παράτολμη κίνηση για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. «Κάναμε λάθη και οι δυο μας, αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Οσο καιρό έλειπα η σκέψη μου ήταν σε σένα. Οταν ήρθα και σε βρήκα στην αγκαλιά του Δημήτρη τρελάθηκα αλλά δεν σκοπεύω να σε αφήσω σε εκείνον. Θέλω να κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Ξέρεις κι εσύ ότι υπάρχει ακόμα αγάπη μεταξύ μας», της ομολογεί.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο που γνωρίζει όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ο Τόλης μετά από καιρό κάνει βόλτες στο νησί και δεν διστάζει να πάει να βρει τον Αστέρη, το μόνο πρόσωπο που είχε κοντά του κατά την παραμονή του στη φυλακή. Το γράμμα του Κώστα που μαρτυρεί τον φόνο που έκανε ο αδελφός του παραμένει στην τσέπη του, αλλά δεν ξέρει ακόμα αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να του το δείξει.

Στο τέλος όμως θα του το αποκαλύψει και εμείς έχουμε την αντίδραση του.