Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter με το αποψινό 21/12 επεισόδιο του GNTM 5 - Τι συνέβη

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter με το αποψινό 21/12 επεισόδιο του GNTM 5 - Τι συνέβη

Ο κακός χαμός έχει επικρατήσει αποψινό 21/12 πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 5, στο οποίο έχουμε δει μέχρι στιγμής πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Να υπενθυμίσουμε πως τέσσερις πασαρέλες και φωτογραφήσεις είναι αυτές που θα καθορίσουν την νικήτρια μαζί με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Στην αρχή του επεισοδίου λοιπόν είδαμε τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου να καλωσορίζουν σε ένα εντυπωσιακό, industrial σετ τις 4 φιναλίστ και να τις προετοιμάζουν για ό,τι συναρπαστικό θα ακολουθήσει, καθώς τους δόθηκε μία μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών και κλήθηκαν να αναδείξουν κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer.

Ο Γιώργος Καράβας τους ανακοίνωσε, μάλιστα, πως μετά το τέλος των 4 fashion shows, μια κοπέλα δυστυχώς θα αποχωρήσει και μόνο 3 θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ωστόσο, είδαμε να σημειώνεται κι ένα σοκαριστικό περιστατικό με μια από τις φιναλίστ.

Ο λόγος για την Κότυ, η οποία λόγω του ότι δεν έχει συνηθίσει να περπατάει πάνω σε ψηλά τακούνια, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει 2 φορές. Εκείνη άρχιζε να φωνάζει και να κλαίει και όταν ήρθε ο διασώστης τους ανακοίνωσε ότι έχει γυρίσει και τα 2 πόδια και ήταν αναγκαίο να αποχωρήσει αμέσως και να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όλο αυτό είχε ως συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η διαδικασία αποχώρησης, μιας και αυτόματα οι 3 εναπομείναντες παίκτριες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη και τελευταία φάση του διαγωνισμού (δείτε εδώ το βίντεο με το ατύχημά της).

Η εξέλιξη αυτή εξόργισε και δυσανασχέτησε πάρα πολλούς χρήστες του Twitter, μιας και αναντίρρητα η πιο αγαπημένη τους παίκτρια για φέτος ήταν η Κότυ, καθώς είχε φοβερή εξέλιξη και πρόοδο αλλά και μια φοβερή και έντονη προσωπικότητα.

Λίγα λεπτά λοιπόν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, επικράτησε χαμός στο Twitter.

Εξοργισμένοι οι τουιτεράδες με την αποχώρηση της Κότυ από το GNTM 5