Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter για τον Γιάννη Πάριο - Τι συνέβη

Έβαλε "φωτιά" στο Σπίτι με το Mega και τον αποθέωσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter για τον Γιάννη Πάριο - Τι συνέβη

Ο Γιάννης Πάριος είχε ανέβει στην σκηνή της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και το βράδυ του Σαββάτου 7/1 ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (δείτε την ανάρτηση της νύφη του Αντελίνας που "πρόδωσε" την σχέση τους) η εμφάνιση του προβλήθηκε σε επανάληψη και παρέσυρε το κοινό του σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Σε συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο γιος του, Good Job Nicky και ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής χάρισε στο κοινό του μοναδικές ερμηνείες και φυσικά, έγινε χαμός στο Twitter.

Εκτός από τις αφιερώσεις που έκαναν στα δικά τους πρόσωπα, οι χρήστες του Twitter ανακήρυξαν τον Γιάννη Πάριο «θεό του έρωτα» και έγραψαν μερικά κορυφαία σχόλια για τον ερμηνευτή.

Ο Γιάννης Πάριος, κατά κόσμον Ιωάννης Βαρθακούρης είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών. Εμφανίστηκε το 1969 και έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές. Σημαντικός εκτελεστής παραδοσιακών νησιώτικων τραγουδιών. Συνθέτης και στιχουργός σε ελληνικά τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες, ενώ έχει τραγουδήσει περισσότερα από 600 τραγούδια.

Εκτός από σπουδαίος ερμηνευτής και είναι ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, αφού τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο κακός χαμός που δημιουργήθηκε στο twitter για τον Γιάννη Πάριο

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Πάριος ζει περισσότερο απομονωμένος στην Πάρο (δείτε το σπίτι του) και οι συναυλίες που πραγματοποιεί είναι ελάχιστες και κυρίως σε μεγάλες πόλης όπως η Αθήνα. Σε αυτές μάλιστα, ο κόσμος που δίνει το παρών είναι πολύς, με τα στάδια να γεμίζουν.

Είναι ένας μοναδικός ερμηνευτής και αυτό δήλωσαν και οι χρήστες του twitter που παρακολούθησαν χθες 7/1 την απανάληψη της εκπομπής Σπίτι με το Mega.