Αντελίνα Βαρθακούρη - Γιάννης Πάριος: Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλήθεια για την σχέση πεθερού & νύφης

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένη με τον Χάρη Βαρθακούρη τον γιο του Γιάννη Πάριου (δείτε εδώ το νυφικό που είχε επιλέξει για τον γάμο τους). Μπορεί το ζευγάρι να είχε επιλέξει να εκθέσει στην προσωπική του ζωή στην τηλεόραση μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή που πραγματοποίησαν μαζί, ωστόσο ποτέ δεν μιλούσαν για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστές οι σχέσεις που έχει η παρουσιάστρια με τον πεθερό της.

Η ίδια, ωστόσο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το Σάββατο 7/1, μία φωτογραφία με εκείνον από το παρελθόν, κατά την οποία εκείνη είναι ακόμα μελαχρινή και βρίσκεται στην αγκαλιά του. Μάλιστα, την συνόδευσε με ένα κείμενο γεμάτο ευχές για την ονομαστική του εορτή και έτσι γέμισε με μηνύματα από κόσμο που ήθελε επίσης να ευχηθεί στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Η αλήθεια για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Γιάννη Πάριο

Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό και φαίνεται πως τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εκείνος κατανοεί πως ο γιος του είναι χαρούμενος με την γυναίκα που έχει στο πλευρό του και όλα όσα του προσφέρει.

«Χρόνια πολλά στον πεθερό μου! Πατέρα να είσαι πάντα υγιής, δυνατός, φωτεινός και ευτυχισμένος. Να μας ταξιδεύεις, να μας μαθαίνεις και να μας εμπνέεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Αντελίνα Βαρθακούρη Γιάννης Πάριος

Ποιες είναι οι σχέσεις των παιδιών του τραγουδιστή μεταξύ τους

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, κάνοντας επίσης και ξενάγηση στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει στην Πάρο, το νησί το οποίο κατάγεται ο ίδιος και ο πατέρας του, ενώ μένει και η μητέρα του εδώ και χρόνια.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, μίλησε για την φωτογραφία την οποία λατρεύει, όπως επίσης και για την οικογένεια του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

«Οι γονείς μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία όταν τους είπα ότι θα κάνω έκθεση φωτογραφίας. Η μητέρα μου ήταν το πρώτο μοντέλο που έβαλα μπροστά στον φακό μου. Με τον πατέρα μου έχω κάνει και φωτογράφιση δίσκων», αποκάλυψε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ενώ αποκάλυψε πως με όλα τα αδέρφια του έχει άριστες σχέσεις.

Ο Νικόλας ειδικά είναι το άλλο του μισό!