Survivor all star: «Ούτε πόντο δεν έχει φέρει 2 μέρες τώρα» - Το twitter ''πετσόκοψε'' το Βασάλο για τις επιδόσεις του

Παρ' όλα αυτά είναι λαλίστατος...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Ούτε πόντο δεν έχει φέρει 2 μέρες τώρα» - Το twitter ''πετσόκοψε'' το Βασάλο για τις επιδόσεις του

Στο φετινό Survivor all star βλέπουμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα, καθώς το κοινό είχε μια εντύπωση φέτος για όλους τους παίκτες με το σκηνικό να γκρεμίζεται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Γενικότερα είναι από όλους αποδεκτό, πως όσοι βλέπουμε να τρέχουν στους στίβους μάχης έχουν ξεχωρίσει για πολλά και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος, που επιλέχθηκαν από την παραγωγή για το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης.

Υπάρχουν ωστόσο άτομα, που έχουν ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς αλλά και σε ό,τι αφορά το κομμάτι του ριάλιτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να είναι ένα από αυτά.

Δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, πως ο Βασάλος είναι ένας πολύ δυνατός αγωνιστικά παίχτης και αυτό το έχει αποδείξει από την παλιότερη συμμετοχή του αλλά και από όσα έκανε στην έξω του ζωή.

Η προσωπική του ζωή απασχολεί παράλληλα, καθώς επικρατεί το απόλυτο χάος σχετικά με το αν είναι ή δεν είναι τέλος πάντων ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι ίδιοι στην πρεμιέρα έκαναν κάποια σχόλια (δείτε τα εδώ), που μας έβαλαν σε σκέψεις ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο για την ώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως το όνομα του Βασάλου τρεντάρει στο twitter όχι για σχέση του με την αθλητικογράφο, αλλά για τις αθλητικές του επιδόσεις μιας και στα δύο πρώτα επεισόδια έχει τρέξει, αλλά νίκη δεν έχει φέρει...

Τα σχόλια στο twitter για τις επιδόσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor all star