Αυτή η νύχτα μένει: «Έλεος με τις μπούρδες» - "Σάλος" στο twitter με την σειρά του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Έλεος με τις μπούρδες» -

Χαμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης 9/2 στο κανάλι του ALPHA, καθώς προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει και φαίνεται πως οι τηλεθεατές εξοργίστηκαν για άλλη μία φορά με τους "εχθρούς" της Μυρτώς.

Ο πατέρας του βιαστή της την πλησίασε για να την φοβίσει και να την πείσει να μη μιλήσει, να μην κάνει καταγγελία και να συνεχίσει να βασανίζεται, με αποτέλεσμα όλοι όσοι παρακολουθούσαν το πόσο ύπουλος είναι, να μην μπορούν να συγκρατηθούν και να ξεσπούν στο Twitter (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Γιάννη Τσορτέκη).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

«Δεν το θέλω αυτό το μωρό, σκοτώστε το!» - Η Μυρτώ έγκυος στο ψυχιατρείο μετά τον βιασμό της

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα της Μυρτώς, η οποία μετά τον βιασμό της καλείται να αντιμετωπίσει κι άλλα χτυπήματα της μοίρας με απρόσμενα αποτελέσματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό Tv24 για την σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει.

Ούτε κατά διάνοια δεν λέει να ηρεμήσει από τα βάσανα που τη βαραίνουν η Μυρτώ, αφού η μοίρα δεν έχει σταματήσει να τη χτυπάει αλύπητα. Μετά τον βιασμό της από τον Μίλτο και τον διασυρμό που δέχτηκε με τον αντίλογο του βιαστή της, η υγεία του πατέρα της επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να πεθάνει. Το τελευταίο είναι και το τελειωτικό χτύπημα.

«Δεν μπορεί, δεν γίνεται! Δεν μπορεί να με άφησε ο μπαμπάς μου! Όχι, όχι, αποκλείεται, δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό», φωνάζει και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει. Η τραγική αντίδρασή της κάνει τον Πόντικα και τον παπα-Ντανίλο να μείνουν παγωμένοι, νιώθοντας ανήμποροι να βοηθήσουν.

Στο μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα, οι προσπάθειες του Στέλιου να σώσει τον γιο του καταρρίπτονται αφού ο αστυνομικός μαθαίνει πως η Μυρτώ είναι έγκυος! Η ανακοίνωση στην ίδια ότι κουβαλάει το παιδί τού βιαστή της, θα φέρει απρόσμενα αποτελέσματα. «Είμαι έγκυος; Όχι, όχι, δεν το θέλω αυτό το μωρό, βγάλτε το από μέσα μου, δεν το θέλω, σκοτώστε το», ουρλιάζει και πιέζει την κοιλιά της, ενώ με δάκρυα αρπάζει ένα ψαλίδι και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Τη μεταφέρουν σε αμόκ στο νοσοκομείο και της κάνουν ηρεμιστική ένεση. «Η κατάστασή της είναι τραγική και ίσως χρειαστεί να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική», λένε οι γιατροί. Ο Ντανίλος με τον Πόντικα προσπαθούν να αποτρέψουν την εισαγωγή της Μυρτώς στο ψυχιατρείο: «Αποκλείεται, δεν θα το επιτρέψω αυτό να συμβεί», λέει ο Πόντικας και θα κάνει τα πάντα για να κάνει το κορίτσι που αγαπάει να νιώσει και πάλι καλά.