Μαύρο ρόδο: «Ααα ρε Καστρινεεε...» - Έπεσε το twitter με το πρώτο κανονικό φιλί του Πέτρου & της Ελισάβετ

Άπειρα μηνύματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαύρο ρόδο: «Ααα ρε Καστρινεεε...» - Έπεσε το twitter με το πρώτο κανονικό φιλί του Πέτρου & της Ελισάβετ

Ένα απολαυστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Κυριακή 19/2 στο Μαύρο ρόδο, καθώς μετά από πολύ καιρό φαίνεται, πως τα πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν στη θέση τους.

Η πιο σημαντική εξέλιξη αφορά στη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, η οποία σιγά σιγά βρίσκει τον εαυτό της και έρχεται πιο κοντά με τον νεαρό αρχιτέκτονα.

Οι δύο τους μάλιστα βγήκαν έξω για να απολαύσουν το γλυκό και στη συνέχεια ήρθε και το πρώτο επίσημο φιλί ανάμεσά τους, με το twitter να πέφτει από τα άπειρα σχόλια, που έκαναν αμέσως οι χρήστες (δείτε εδώ όσα θα γίνουν στο επεισόδιο της Δευτέρας 20/2).

Οι αντιδράσεις στο twitter για το φιλί του Πέτρου με την Ελισάβετ στο Μαύρο ρόδο

Spoiler από Παπαθεοδώρου και Σκιαδαρέση για το φινάλε της σειράς

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Οι δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» που τους βλέπουμε ότι έχουν δέσει αρκετά από τότε που η Ελισάβετ βγήκε από το μοναστήρι (δείτε εδώ τα σχόλια των τουιτεράδων για την σχέση τους), μίλησαν στην εκπομπή του ALPHA και έδωσαν μερικά spoiler.

«Είναι μία δύσκολη απόφαση με την Ελισάβετ και όσα έχει περάσει έχει αμφιβολίες για τη ζωή της. Αυτό δεν σημαίνει πώς θα απαρνηθεί την πίστη της και τον δρόμο που έχει διαλέξει. Γελάω με τα σχόλια του κόσμου που νευριάζουν με τον Γεράσιμο και πλέον τον Μιχαήλ τον φωνάζω “ολόφωτο”. Σαν Φωτεινή θέλω να γίνει κάτι σοκαριστικό, να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό αλλά πιστεύω ότι θα είναι μαζί στο τέλος», ανέφερε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Από την πλευρά του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ανέφερε: «Είχε πράγματα που έπρεπε να κρατήσουμε ισορροπίες και ο συγκεκριμένος έρωτας και το θέμα το θρησκευτικό. Έπαιξε ρόλο και ο συγκεκριμένος ρόλος που ήθελα να κάνω και ήταν κοντά μου πολύ και μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω και δικά μου πράγματα. Δεν ξέρουμε πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία και πού θα καταλήξει τελικά το σενάριο. Δεν έχω την υποψία ότι θα είναι πολύ το happy το end».