Ράδιο Αρβύλα: «Σφαγή κανονική!» - Αποθέωση από το twitter στον Κανάκη

«Εύγε παλικάρια!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Σφαγή κανονική!» - Αποθέωση από το twitter στον Κανάκη

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στο αποψινό (6/3) επεισόδιο ασχολήθηκαν με την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα των δύο τρένων στην κοιλάδα των Τέμπων, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, που σήμερα κηδεύτηκαν (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ο Αντώνης Κανάκης μετά την ανακοίνωση για την εκπομπή του ΑΝΤ1 (δείτε την εδώ) στην αρχή της εκπομπής εξήγησε ότι από εδώ και έπειτα η σκαλέτα δεν θα έχει την ίδια μορφή καθώς θέλουν απλά να συζητήσουν όλα όσα σκέφτονταν αυτές τις ημέρες βλέποντας το τραγικό δυστύχημα και τη συμφορά που άφησε πίσω του (δείτε εδώ το ξέσπασμα του).

Το Twitter ήταν πιστό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και οι χρήστες θεοποίησαν τον Αντώνη Κανάκη λέγοντας πως είναι αληθινός και σήμερα ο παρουσιαστής έγινε η φωνή τους.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τον Αντώνη Κανάκη

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιατής του ΑΝΤ1, όσα ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε τις τελευταίες ημέρες για την τραγωδία στα Τέμπη σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης και βγήκε εκτός εαυτού:

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…» Παρακάτω σε ένα δεύτερο απόσπασμα συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης:

«Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας.

Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε».