Survivor All Star: «Διπρόσωπη και θρασύδειλη!» - Το twitter «σταύρωσε» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη γι' αυτό που έκανε

«Το ζευγάρι της χρονιάς»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Διπρόσωπη και θρασύδειλη!» - Το twitter «σταύρωσε» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη γι' αυτό που έκανε

Μετά τα όσα συνέβησαν στο Survivor All Star με τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση η παραγωγή αναγκάστηκε να προχωρήσει πολύ νωρίς σε μίξη των ομάδων! Όπως έγινε, λοιπόν, η μοιρασιά (δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν οι νέοι Διάσημοι και Μαχητές) οι μόνοι ευνοημένοι, με μια γρήγορη ματιά, ήταν και είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ζευγάρι μετά από τρεις μήνες που βρισκόταν απέναντι επιτέλους κοιμάται πάνω στο ίδιο σανίδι και ήδη έχουν αρχίσει τα μικροπροβλήματα και τα ψουψου τριγύρω τους! Τι σημαίνει αυτό;

Μετά και το χθεσινό 28/3 επεισόδιο, όπου η Μαριαλένα έγινε έξαλλη με το Νίκο Μπάρτζη και αντέδρασε την ώρα του αγωνίσματος (δείτε εδώ γιατί) το twitter άρχισε να «μιλά» και τα σχόλια σίγουρα δεν παινεύουν την γυμνάστρια.

Τα tweets εναντίον της Μαριαλένας

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε 29/3 το έπαθλο επικοινωνίας!

Σοκαριστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το Survivor και τους ανθρώπους της παραγωγής από πρόσωπα που έχουν μάλιστα συμμετάσχει στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε πρόσφατα). Ωστόσο η ροή του παιχνιδιού συνεχίζει κανονικά και σήμερα, Τετάρτη 29/3, και παρά τα όσα έχουν γίνει Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Το έπαθλο της επικοινωνίας, από πολλούς, έχει χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό έπαθλο. Η απομόνωση των παικτών τόσο καιρό από την οικογένεια και τους φίλους τους είναι σκληρή κι αυτό το έπαθλο τους δίνει μια ψυχολογική ώθηση και τους κάνει πιο δυνατούς στο να αντιμετωπίσουν όλα αυτά που τους συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Την προηγούμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο έπαθλο είχαν την τύχη να το κερδίσουν οι Κόκκινοι κι αν κοιτάξει κανείς πίσω στις προηγούμενες ημέρες θα δει πως οι Μπλε έχουν ήδη 3 ήττες ασυλίας στο ιστορικό τους. Η απουσία του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση είναι κάτι που πραγματικά τους έχει στοιχίσει!

Ωστόσο, παρά τις χαμηλά αγωνιστικές επιδόσεις τους σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε θα πεισμώσουν! Το θέλουν πολύ αυτό το έπαθλο και στην τελική θα το κερδίσουν κιόλας!