Survivor all star: «Πόσο πιο κάτω θα πέσεις ρε γελοίε συμφεροντολόγε;» - Το twitter έχει αρχίσει και ''αδειάζει'' συστηματικά το Βασάλο

Τι συνέβη με τον επαγγελματία παίκτη ριάλιτι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Πόσο πιο κάτω θα πέσεις ρε γελοίε συμφεροντολόγε;» - Το twitter έχει αρχίσει και ''αδειάζει'' συστηματικά το Βασάλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει παραδεχτεί από μόνος του, πως είναι επίσημα ένα επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι στο Survivor all star, ωστόσο συχνά εμφανίζει συμπεριφορές, που προβληματίζουν το κοινό, αλλά όχι την ομάδα του, αφού δε βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το twiter ωστόσο έχει άλλη γνώμη, αφού την Τετάρτη 17/5 συγκεκριμένα εκφράστηκε με πολύ αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο του και ιδίως μετά την έκρηξη, που είχε (δείτε εδώ) πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Τα αρνητικά σχόλια στο twitter για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τι συμβαίνει με τη Μελίνα και το Βασάλο;

Η Μελίνα Μεταξά θα λέγαμε με βεβαιότητα, πως ήταν το πρόσωπο του σημερινού (17/5) επεισοδίου στο Survivor all star με τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να κρίνουν την απόφασή της να ψηφίσει την Τρίτη 16/5 το Βασάλο.

Η ίδια εξήγησε, πως ο λόγος ήταν καθαρά αγωνιστικός, αφού κατά τα άλλα συμπαθεί τον Κωνσταντίνο. Επειδή ωστόσο η κύπρια παίκτρια άκουσε πολλά για το όνομά της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα (δείτε εδώ όσα είπε).

«Δε μπορώ να καταλάβω...Ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός, που έκραζε τη Μελίνα, τώρα κάνει παρέα μαζί της και έχουν γίνει κολλητοί; Βλέπω τη Μελίνα να κυκλοφορεί με τα βρακιά και τα σορτσάκια του Κωνσταντίνου; Προχθές ήταν με το εσώρουχο του...άλλη φορά είχε βγει από την παραλία και ρωτούσε τον Κωνσταντίνο αν είχε κάποιο σορτσάκι να της δώσει γιατί ήταν βρεγμένη και δε στέγνωνε! Και λέω τι φάση; Δεν το βρίσκω φυσιολογικό, μεταξύ μας!», είπε η Στέλλα Ανδρεάδου.