Αυτή η νύχτα μένει: Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την ερωτική σκηνή του Αλέξανδρου και του Ντίνου

«Η θεία μου, 70 χρονών, γύρισε και είπε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με την ερωτική σκηνή του Αλέξανδρου και του Ντίνου

Χαμό προκάλεσε στο χθεσινό 6/6 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, η σκηνή ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Ντίνο. Ο δεύτερος μετά την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε απέναντι του ο Νώντας, βρήκε την δύναμη και τον άνθρωπο για να προχωρήσει παρακάτω και να ζήσει τον έρωτα.

Οι δυο άνδρες είχαν μια συγκλονιστική ερωτική σκηνή με το twitter να κάνει χαμό. Οι τηλεθεατές τους αποθέωσαν. Περιέγραψαν τη σκηνή αλλά και τον τρόπο που η σειρά την προσέγγισε, μιλώντας για μια ολοκληρωμένη ερωτική σκηνή ανάμεσα σε άνδρες στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Αλλάζουν όλα - Η οριστική απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Τι γράφτηκε στο twitter για την ερωτική σκηνή των ανδρών στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Τι θα δούμε στο αποψινό 7/6 επεισόδιο 90 της σειράς

Η Εύη φτάνει στη Βρεττώ την κατάλληλη στιγμή ματαιώνοντας το χειρότερο χτύπημα που θα δεχόταν η οικογένεια. Η Ζέτα στην Αθήνα έχει να αντιμετωπίσει την παλιά της ζωή που μόνο πικρία τη γεμίζει, αγνοώντας πως η κίνηση της έχει προκαλέσει και την κινητοποίηση του Άλκη που πιστεύει πως ίσως βρει πια τις απαντήσεις που ζητά.

Η Νίτσα αγωνίζεται να στηρίξει το Γιώργη που βουλιάζει στη θλίψη ενώ ο Στέλιος βρίσκεται αναπάντεχα, χωρίς να το καταλαβαίνει, μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου. Ο Ντόκος καταφέρνει να αντιμετωπίσει το Στρατή και τη Ζέτα αλλά η οργή του μεγαλώνει. Τα όνειρα του Χρήστου για μια θετική εξέλιξη φαίνονται να σβήνουν. Τότε η Βρεττώ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.