Χαμός στο twitter με την Φελίσια λίγο μετά την πρεμιέρα του Καλοκαίρι Yes στο Open - Τι συνέβη

Το όνομά της τρένταρε για αρκετή ώρα μετά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμός στο twitter με την Φελίσια λίγο μετά την πρεμιέρα του Καλοκαίρι Yes στο Open - Τι συνέβη

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 10/7 στις 09:50 νταν η καλοκαιρινή εκπομπή του Open, Καλοκαίρι yes με την τριάδα... «φωτιά» της παρουσίασης: Μαριάντα Πιερίδη, Τριαντάφυλλος και Φελίσια Τσαλαπάτη (δείτε εδώ την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό).

Η αλήθεια είναι πως προς έκπληξή μας, αντί να τρεντάρει το όνομα της εκπομπής στο twitter - όπως γίνεται συνηθώς γιατί βλέπετε τίποτα δεν ξεφεύγει από τους τουιτεράδες - τρένταρε μόνο το όνομα της Φελίσια Τσαλαπάτη. Όλοι είπαν τα καλύτερα και συγκεκριμένα κάποιοι την χαρακτήρισαν «ευχάριστη έκπληξη».

Βέβαια... αξίζει να σημειωθεί πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κρίνουμε...

Τα tweets μετά την πρεμιέρα του Καλοκαίρι Yes

Το βιογραφικό της Φελίσια

Η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Εύβοια. Είναι 31 ετών και μένει μόνιμα στη Βουλιαγμένη. Η δημοσιογραφία ήταν ένας τομέας που την ενδιέφερε από μικρή ηλικία και έτσι η Φελίσια Λαπάτη αποφάσισε να κάνει σπουδές στο ANT1 MediaLab. Επιπλέον λόγω του ότι η γυμναστική αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, πήγε σε ιδιωτική σχολή personal training.

Η Φελίσια Λαπάτη απασχόλησε τα ΜΜΕ έπειτα από την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Ο Ηλίας Βρεττός είχε πρόσφατα χωρίσει από την Ευαγγελία Αραβανή και στο πρόσωπο της ραδιοφωνικής παραγωγού βρήκε έναν άνθρωπο που μπορούσε να κάνει σχέση. Οι δυο τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι και ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα. Ωστόσο, 10 μήνες μετά αποφάσισαν να τραβήξουν οριστικά χωριστούς δρόμους και δεν έγιναν ποτέ γνωστοί οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η προσωπική της ζωή

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αντιώτης, έκαναν σχέση και θεωρούνταν από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής showbiz. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν συχνές και όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Μάλιστα η Φελίσια Τσαλαπάτη έγινε και μανούλα το 2019 και έφερε στην ζωή τον γιο τους, Μάξιμο – Χρήστο. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους το ζευγάρι χώρισε.