Δίκη βιτριόλι: Ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Μέσα στο δικαστήριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δίκη βιτριόλι: Ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Μετά την αναμέτρηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την Έφη Κακαράντζουλα μέσα στο δικαστήριο, το αρνητικό κλίμα ήρθε να συμπληρώσει μία φραστική διαμάχη ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου, τους δύο συνηγόρους.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Απόστολος Λύτρας κάποια στιγμή είπε στον Σάκη Κεχαγιόγλου: «Σταματήστε το show».

Η ένταση ανάμεσα στους δύο δικηγόρους έγινε σε νομικό επίπεδο, με αφορμή τους δύο μάρτυρες που είχε ζητήσει η πολιτική αγωγή. Το δικαστήριο απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα και ο πρόεδρος του δικαστηρίου επέβαλε την τάξη ανάμεσα στους δύο συνηγόρους.

Η ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου έγινε λίγο πριν κάνει την απολογία της η κατηγορούμενη.

Διεκόπη για τις 21 Οκτωβρίου η δίκη - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η απολογία της κατηγορούμενης, Έφης, για την επίθεση με βιτριόλι ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά, η δίκη διεκόπη για τις 21 Οκτωβρίου, όποτε και θα γίνει η εισαγγελική πρόταση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους της, μίλησε στις κάμερες και εξήγησε πως αυτό που περίμενε ήταν να πάρει μερικές απαντήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν ήρθαν από την κατηγορούμενη.

«Σήμερα περίμενα να πάρω απαντήσεις. Δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε κατά τη δικογραφία της καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία και το νοσοκομείο, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση της. Ότι είναι αμετανόητη», είπε χαρακτηριστικά.