Τραγωδία Πάτρα: Στο φως το αίτημα της 33χρονης από το γραφείο κηδειών

Τι μετέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου απευθείας από την Πάτρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Στο φως το αίτημα της 33χρονης από το γραφείο κηδειών

Στην Πάτρα, και στον παλμό των εξελίξεων της πολύκροτης υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετέβη η έμπειρη δημοσιογράφος της «Super Κατερίνα», Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Η ίδια πήγε εκεί για να καλύψει το ρεπορτάζ και να δει τα στοιχεία από κοντά.

Εμφανίστηκε απευθείας από εκεί, και μετέφερε τα όσα έμαθε από το περιβάλλον της οικογένειας, τη γειτονιά, αλλά και όσους ανθρώπους θέλησαν να της μιλήσουν για τους θανάτους που έχουν διχάσει την ελληνική κοινωνία.

Τι ζήτησε η 33χρονη από το γραφείο κηδειών;

Η δημοσιογράφος, παρουσίασε τη σκηνή της μητέρας όταν εμφανίστηκε στο γραφείο κηδειών, μετά τον θάνατο της 8χρονης και τι ζήτησε από τους ανθρώπους εκεί, όπως οι ίδιο της αποκάλυψαν.

«Η μητέρα ήταν παντελώς αποκομμένη από την πραγματικότητα, κάθισε σε μια καρέκλα και η μόνη ερώτηση που έκανε ήταν αν θα μακιγιάρουν το παιδί», είπε η δημοσιογράφος και αποκάλυψε ότι δεν ήταν μαζί της ο πατέρας, αλλά συγγενής της, με τον οποίο μάλιστα δεν έχουν τις ίδιες επαφές που είχαν, πριν από την κηδεία του μωρού.

Αναφορικά με τα βίντεο από τα μόνιτορ που τραβούσε η μητέρα, για να τα στείλει στους γιατρούς, όταν συνέβαιναν τα επεισόδια στην 8χρονη , η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, μετέφερε από πηγή ότι: «Στο νοσοκομείο του Ρίο έκανε 9 τέτοιου είδους επεισόδια και μετά όταν πήγε στο Αγλαΐα Κυριακού, έκανε ακόμα 6 τέτοια επεισόδια. Κάθε φορά που συνέβαινε ένα τέτοιο επεισόδιο, οι γιατροί έβαζαν το παιδί στη ΜΕΘ για περίπου 5-6 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων δεν συνέβαινε τίποτα. Ως εκ τούτου, όλα τα επεισόδια καταγράφονταν όσο το παιδί ήταν στο δωμάτιό του».

Σχετικά με την οικογένεια του πατέρα, τόνισε ότι η μητέρα του βρίσκεται σε βαριά ψυχολογική κατάσταση και κανείς τους δεν θέλει επαφή με τα Μέσα.

Στοιχείο - βόμβα για το θάνατο του μικρότερου παιδιού

Πληθαίνουν τα ερωτήματα κι τα σύννεφα πάνω από την υπόθεση της Πάτρας και το ξαφνικό θάνατο τριών παιδιών. Ήδη κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στην Πάτρα, και από μέρα σε μέρα αναμένονται να βγουν στο φως νέες εξελίξεις, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο γαϊτανάκι των κατηγοριών προς διάφορες κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η σχέση των γονιών βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών, την ίδια στιγμή που νέα περιστατικά από το παρελθόν με τη μητέρα κάνουν την εμφάνισή τους. Στην εκπομπή Live News, μίλησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτοντας μία άλλη διάσταση.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος, που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις ανέφερε ότι η μητέρα σε τηλεοπτική της συνέντευξη ανέφερε ότι ζήτησε πίσω από τις Αρχές το πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο μωρό. Πρόκειται για ένα κομμάτι ύφασμα που ήταν δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού και η μητέρα το είχε ζητήσει ως ενθύμιο.

Το συγκεκριμένο κομμάτι υφάσματος είχε σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Το πλέον περίεργο είναι, ότι η μητέρα με ανάρτησή της στο facebook τον Μάρτιο του 2021 ανέφερε ότι χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια του ως τις τροφές του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος, στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλευόταν η 8χρονη και ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο. Τότε είχε αναφέρει ότι ήταν 4-5 εβδομάδων έγκυος.

Η εύλογη απορία που γεννάται είναι ότι αφού η γυναίκα ήταν έγκυος γιατί έσπευσε να χαρίσει το πράγματα του νεκρού παιδιού και αφού το έκανε, για ποιο λόγο ήθελε πάση θυσία το ματωμένο πανάκι.