Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία για την 8χρονη - Η κατάθεση - κλειδί

Νέες εξελίξεις έρχονται στη δημοσιότητα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία για την 8χρονη - Η κατάθεση - κλειδί

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Πάτρας. Αυτή τη φορά μιλούν οι άνθρωποι από το σχολικό περιβάλλον του 26ου Δημοτικού σχολείου στην Πάτρα όπου φοιτούσε η 8χρονη, το ένα από τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

Τι λένε οι μαρτυρίες από το δημοτικό σχολείο της 8χρονης

Στο σχολείο θυμούνται, την ημέρα κατά την οποία η 8χρονη τους ανακοίνωσε πως η μαμά της ήταν έγκυος στην αδερφή της. «Θα κάνει την αδελφούλα μου» έλεγε σε όλους η μικρή. Στο σχολείο την πήγαινε συνήθως η μητέρα της, καθώς ο πατέρας της ήταν σε δουλειές.

Κάπως έτσι κυλούσαν οι μέρες, οι εβδομάδες και οι μήνες μέχρι που η 8χρονη δεν ξαναπήγε στο σχολείο καθώς αρχικά νοσηλεύθηκε στο Καραμανδάνειο, στη συνέχεια στο νοσοκομείο στο Ρίο πριν τελικά να καταλήξει στην Αθήνα.

Η αιτία θανάτου της παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστη με άπαντες να περιμένουν το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες εκκρεμούν ενώ τα δημοσιεύματα για την υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα στις 2 Φεβρουαρίου είναι συνεχή.

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πατέρα των παιδιών - «Μένει με μία κοπέλα...»

Κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, ενώ μάλιστα οι καταθέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει - δείτε εδώ πότε αναμένεται να μιλήσει η μητέρα -. Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις το μεσημέρι της Τρίτης 15/3.

Σύμφωνα με μια μαρτυρία που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, το ζευγάρι όχι μόνο είναι χωρισμένο αυτή τη στιγμή αλλά ο πατέρας των κοριτσιών φαίνεται να μένει με μια άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι.

Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά η μαρτυρία.