Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία το θρίλερ που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των παιδιών από την Πάτρα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, κ. Χρήστος Ρουγκάλας μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Ο Χρήστος Ρουγκάλας μιλά για συλλήψεις στον Αντ1

Ο κ. Χρήστος Ρουγκάλας αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό για όσα έπεται να ακολουθήσουν. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε:

«Θα έχουμε συλλήψεις.. θα έχουμε τουλάχιστον τρεις.. ο Μάνος θα συλληφθεί νομίζω και η αδερφή της Ρούλας τώρα για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

«Η Τζωρτζίνα δεν μίλησε μόνο από τον τάφο, μίλησε και….»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης 31/3 ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα Πελοπόννησος αναφορικά με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, με την πρώτη να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί. 

«Μην προσπερνάμε το εκτεταμένο επεισόδιο που έγινε σε θεσμικό χώρο, όπου ο Μάνος πιάστηκε στα χέρια με την Ρούλα, της είπε: «Για το ένα παιδί πιστεύω ότι δεν του έχεις κάνει κακό, αλλά για τα άλλα δύο δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο». Θα ακουστούν πολλά και για μια καταγγελία επώνυμη, ενυπόγραφη που είχε γίνει πριν από 8 χρόνια σε κρατική υπηρεσία και αφορούσε στην ψυχική διάσταση της υπόθεσης.

Αυτά που θα προκύψουν από εδώ και πέρα είναι πολλά περισσότερα από αυτά τα οποία γνωρίζουμε. Για παράδειγμα, η Τζωρτζίνα, εκείνο το πρωινό στις 07:30 που πήγε η μητέρα της στην κούνια της Ίριδας, είδε. Η Τζωρτζίνα δεν μίλησε μόνο από τον τάφο, η Τζωρτζίνα μίλησε και εν ζωή μέσα από τη ζωγραφιά της (δείτε την εδώ). Ο πατέρας απών συνδέεται με το γεγονός ότι πράγματι η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι της είχε αδυναμία ο πατέρας», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.