Τραγωδία Πάτρα: Ορίστηκε νέος δικηγόρος για την Ρούλα - Οι τελευταίες πληροφορίες

Πήγε μαζί της στα δικαστήρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ορίστηκε νέος δικηγόρος για την Ρούλα - Οι τελευταίες πληροφορίες

Από χθες, Τετάρτη 31/3 όταν έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στη ΓΑΔΑ με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναζητούσαν τον Απόστολο Λύτρα ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης ώστε να δώσει επιπλέον πληροφορίες για το θέμα.

Το πρωί της Πέμπτης 31/3 ωστόσο, ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του, πως αποχωρεί από την υπεράσπιση της, και έτσι οδηγήθηκε μόνη της στην αρχή στο δικαστήριο.

Ορίστηκε νέος δικηγόρος για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σπόμπολος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Νίκος Ιωάννου ορίστηκε μετά από εντολή της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου!» - Η τηλεφωνική επικοινωνία Λύτρα με τη Ρούλα

Το πρωί της Πέμπτης 31/3, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια, όταν διάβασε την ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα, που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν δικηγόρος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, δημοσιοποίησε μέσα από την εκπομπή της, τη συνομιλία που είχε ο δικηγόρος με την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά στον Απόστολο Λύτρα ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;» της απηύθυνε το ερώτημα ο πρώην πλέον δικηγόρος της με την ίδια να μην του απαντά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το μόνο που απάντησε ήταν «είμαι αθώα» με τον ποινικολόγο να της ανακοινώνει πως αποχωρεί από την υπόθεση.