Πάτρα: «Αναζητούν κεταμίνη και στην Μαλένα» - Αποκάλυψη σοκ από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Υπήρχαν τοξικές ουσίες στο αίμα της Μαλένας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Αναζητούν κεταμίνη και στην Μαλένα» - Αποκάλυψη σοκ από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Νέα ευρήματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ωστόσο, οι έρευνες αρχίζουν να εντείνονται γύρω από τον θάνατο της Μαλένας.

Ψάχνουν για κεταμίνη στην Μαλένα

Σύμφωνα σε όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Live News από τον αστυνομικό συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή στο τραπέζι έχει τεθεί η περίπτωση εκταφής της Μαλένας, (Δείτε εδώ την ημερομηνία εκταφής) καθώς τόσο σε κύκλους της αστυνομίας, όσο και των ιατροδικαστών υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για την ύπαρξη τοξικών ουσιών, όπως της κεταμίνης (ή άλλης) που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2021 και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» με λευχαιμία.

Να σημειωθεί πως η κεταμίνη ήταν η ουσία που σκότωσε και την 9χρονη αδερφή της Μαλένας, Τζωρτζίνα, στο αίμα της οποίας, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, η συγκέντρωση ήταν τόσο μεγάλη που «μπορούσε να σκοτώσει και ελέφαντα», όπως ανέφεραν οι γιατροί.

«Είμαστε κοντά σε σύλληψη από το στενό...» - Η αποκάλυψη του Σταύρου Μπαλάσκα

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4 μίλησε στο Πρωινό, και μεταξύ των υπόλοιπων αποκαλύψεων που ήρθαν στην επιφάνεια, ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σύντομα σύλληψη από το στενό περιβάλλον της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Μαθαίνω ότι μέχρι το Πάσχα, λέει μια πληροφορία δικιά μου, ότι έχει δεθεί κι άλλο πρόσωπο. Και ότι μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρχει σύλληψη κι άλλου προσώπου μέχρι το Πάσχα. Το ξέρετε κι εσείς αυτό;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε από την πλευρά του: «Ναι, και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε ότι οι έρευνες άρχισαν από το πολύ στενό περιβάλλον. Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον που περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις.

Και εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι να είχαν μια άλλη σχέση, οι οποίοι όμως να έπαιξαν ρόλο σε μαρτυρίες και πράξεις, οι οποίες βοηθούν την κατηγορία. Με την κατηγορία ενδεχομένως της συνέργειας».

Για τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι «αυτή η κυρία, η αδερφή της Ρούλας, μας έχει δηλώσει ότι “η μόνη ανάμειξή μου ήταν ότι βρήκα το βρέφος νεκρό”», ενώ σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε: «Όπως έκανε ένας παλιός ήρωας της Φίνος Φιλμ, τα στοιχεία, άμα μιλήσουν τα στοιχεία…».