Πάτρα: «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας - Οι αναζητήσεις που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα ευρήματα που προκαλούν σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας - Οι αναζητήσεις που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν με μεγάλη λεπτομέρεια το τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας και όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη αρχίσει να «μιλάει».

Το τάμπλετ πέρασε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και τα ευρήματα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου ρίχνουν νέο φως στην υπόθεση.

Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το τάμπλετ, που μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, «μίλησε».

Όπως λέγεται, έχουν βρεθεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google που αφορούν φαρμακευτικές ουσίες.

Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού.

Την ίδια ώρα, αστυνομική πηγή που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ανέφερε ότι κατά την εξέταση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο ανασύρθηκε από το φέρετρο της άτυχης 9χρονης, εντοπίστηκαν ειδοποιήσεις της Google με προϊόντα ομοειδή της κεταμίνης.

Σοκάρει το νέο εύρημα στα ούρα της Τζωρτζίνας

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) στην εκπομπή Live News. Η αποκάλυψη αυτή αφορά τα ευρήματα στα ούρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αποκάλυψη αυτή μάλιστα έρχεται λίγο μετά την απόφαση να οριστεί ιατροδικαστής προκειμένου να βοηθήσει την ανακρίτρια με την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν το παιδί φύγει από τη ζωή, καθώς φάνηκε στις εξετάσεις πως είχε μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδείχθηκε από την εξέταση ούρων, στην οποία ανιχνεύτηκε η ουσία nor-κεταμίνη.

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Το εν λόγω εύρημα, αποδεικνύει πως η κεταμίνη δεν θα μπορούσε να χορηγηθεί από ιατρικό λάθος στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταρρίπτονται έτσι όλα τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.