Πάτρα: «Να γίνει τεστ πατρότητας στα παιδιά!» - "Κόλαφος" ο Κατερινόπουλος στις νέες του δηλώσεις

«Μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Να γίνει τεστ πατρότητας στα παιδιά!» -

Μια νέα πτυχή της υπόθεσης της Πάτρας ζητά τις τελευταίες μέρες να ερευνηθεί ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχετικά με το τεστ πατρότητας στα τρία νεκρά παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη. Έπειτα από τα ευρήματα που "καίνε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ.Κατερινόπουλος ρίχνει στο τραπέζι την ιδέα να πραγματοποιηθεί τεστ πατρότητας ώστε να διαπιστωθεί αν ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πατέρας τους προκειμένου να οδηγηθούν σε κάποια νέα συμπεράσματα.

Τεστ πατρότητας ζητά ο Θανάσης Κατερινόπουλος

«Επιμένω ότι καλό θα είναι να γίνει ένα τεστ DNA. Όταν οι ίδιοι εμφανίστηκαν την πρώτη φορά σαν ένα ωραίο αγαπημένο ζευγαράκι και στην πορεία είδαμε ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα, είδαμε εξωσυζυγικές σχέσεις και τα λοιπά, γιατί να μη γίνει λοιπόν και ένα test DNA; Ένα τεστ πατρότητας. Για να δούμε, τι συμβαίνει εκεί πέρα; Μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία -προφανώς- μπορεί να μην γνωρίζει κάποιος από τους δύο. Να λάμψει η αλήθεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό θα ωφελήσει και τους ίδιους», ανέφερε ο κύριος Κατερινόπουλος.

Σχετικά με την στάση που κρατάει πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης, ο κύριος Κατερινόπουλος, τόνισε: «Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Η μεν Ρούλα αυτή τη στιγμή φέρεται ως κατηγορούμενη και είναι στον Κορυδαλλό, ο δε Μάνος είναι έξω. Κάνει τις δηλώσεις αυτές τις οποίες κάνει, οι περισσότερες των οποίων είναι αντιφατικές σε σχέση με την πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα. Επιλέγει τον δικό του δρόμο. Αυτός ξέρει πάρα πολύ καλά τον λόγο. Όπως έχω πει και έχω γίνει βαρετός, άλλα πράγματα κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας. Εκεί τη στηρίζει πλήρως».

«Η απόλυτη ντροπή!»

Από το πρωί της Κυριακής 17/4 και αφότου βγήκε στη δημοσιότητα η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή, οργή και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει τα όσα υποστηρίζει σε πλήθος κόσμου. Εκτός από το ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη και ο Δημήτρης Σούρας στον αέρα του Τι λες Τώρα σχολίασε όσα ακούστηκαν.

«Πώς μπορεί και μιλάει; Εμείς είμαστε εδώ συγκλονισμένοι! Είμαι έτοιμος να αρχίσω να κλαίω… Πώς μπορεί και τα λέει αυτά, που έφερε το τάμπλετ; Αυτή η γυναίκα δεν είναι άρρωστη. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχουν ενοχές, δεν υπάρχουν τύψεις. Πώς μπορεί και μιλάει, πώς μπορεί; Είναι δυνατόν να μιλάς για το παιδί σου έτσι; Η απόλυτη ντροπή!», είπε αρχικά.

«Κάθεσαι και μιλάς για τον θάνατο και το φέρετρο του παιδιού και παζαρεύεις πού έβαλες το τάμπλετ και πού το βρήκανε; Τι με κάνει εμένα τον ψυχίατρο να καταλάβω; Ότι αυτή η απάθεια, η ψυχραιμία δεν κρύβει αρρώστια, αλλά μία φοβερή διαταραχή προσωπικότητας. Είναι ένας κενός άνθρωπος, ένας εν δυνάμει ήρωας του κακού, ένας εν δυνάμει δολοφόνος».

Για τον απαράδεκτο όρκο της 33χρονης «στα κόκαλα των παιδιών μας» ο ψυχίατρος είπε «ο κόσμος έχει καταλάβει ότι δεν αρκέστηκε σε αυτόν τον όρκο. Δεν υπάρχει εκ παραδρομής. Βλέπουμε δύο ανθρώπους που λένε τα ίδια πράγματα» είπε.

Για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η ουσία βρισκόταν στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν την Τζωρτζίνα. Ο κ. Σούρας σχολίασε πως εφόσον βρέθηκε ο μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα του κοριτσιού, η κεταμίνη της είχε χορηγηθεί όσο βρισκόταν εν ζωή.