Πάτρα: Νέα αποκάλυψη «καίει» την Πισπιρίγκου - Οι αναζητήσεις της πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Τα νέα στοιχεία που φέρνει στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Νέα αποκάλυψη «καίει» την Πισπιρίγκου - Οι αναζητήσεις της πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Μία νέα αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έρχεται για να καταρρίψει όλους τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως όλα δείχνουν, τα ίχνη της στο διαδίκτυο είναι πολλά και έχουν αρχίσει να μιλάνε, ενώ την ίδια στιγμή οι Αρχές ψάχνουν απαντήσεις στον θάνατο της Ίριδας.

Συγκεκριμένα παρουσίασε τον πλήρη κατάλογο των λέξεων που αναζητούσε στο διαδίκτυο η 33χρονη την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου 2022.

Τι έψαχνε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα

  • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • αναισθησία στα παιδιά
  • αναισθητικά φάρμακα
  • νυχτερινή επιληψία
  • εγκεφαλική ατροφία
  • δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη
  • epanutin: αντιεπιληπτικό φάρμακο, που αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο
  • ιατροτέκ: ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στην 33χρονη. Η διαφήμιση προκύπτει μονάχα εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.

Έκτακτο επισκεπτήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο κελί των φυλακών Κορυδαλλού, αφού πρώτα ελέγχθηκε ο χώρος και έγιναν κάποιες μικροεπισκευές και έξω από το κελί υπάρχει το καρτοτηλέφωνο, με το οποίο μπορεί και επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

Τα τελευταία άτομα που την επισκέφθηκαν ήταν η μητέρα και η αδελφή της όταν πήγαν στις φυλακές, τρεις ημέρες μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να προφυλακιστεί. Ήταν τότε που της πήγαν προσωπικά της αντικείμενα που επιτρέπεται η 33χρονη να έχει μαζί της, τηλεκάρτες, μια κεραία για τη τηλεόραση που ζήτησε να έχει στο κελί της και 100 ευρώ.

Λόγω των ημερών, η 33χρονη ρώτησε εάν θα μπορούσε να επισκεφθεί το εκκλησάκι των φυλακών, χωρίς, μέχρι στιγμής να έχει επίσημα ζητήσει κάτι τέτοιο, ώστε να μπορέσει, και αυτό, να το κάνει σε ώρα που δεν θα είναι παρόντες άλλοι κρατούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν προγραμματίσει να την δουν το Μ. Σάββατο, σε ένα από τα έκτακτα επισκεπτήρια που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας ως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι δε, δικηγόροι της, το πιθανότερο είναι να συναντηθούν ξανά μαζί της την επόμενη εβδομάδα, όταν θα μπορούν να απαντήσουν στο επίμονο ερώτημά της που αφορά το αίτημα της αποφυλάκισης.

Όλες αυτές τις ημέρες που η 33χρονη βρίσκεται στη φυλακή, υπάρχει ένας πρόσωπο, το οποίο, όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί, την στηρίζει όσο κανείς άλλος.

Η Ρούλα επικοινωνεί με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο μόνο τηλεφωνικά, μιας και στα επισκεπτήρια επιτρέπονται μόνο συγγενείς πρώτου βαθμού, ωστόσο, φαίνεται πως ο άνδρας αυτός είναι το στήριγμά της…