«Στο λέω και βουρκώνω, η αληθινή αγάπη...» - Η εξομολόγηση της Ελένης Γερασιμίδου για τον έρωτα της ζωής της

Πως γνωρίστηκε με τον άντρα της, Αντώνη Ξένο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στο λέω και βουρκώνω, η αληθινή αγάπη...» - Η εξομολόγηση της Ελένης Γερασιμίδου για τον έρωτα της ζωής της

Για τον έρωτα της ζωής της, τον επί χρόνια σύζυγό της, Αντώνη Ξένο μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα εξομολογήθηκε το πως είναι να μοιράζεται κάποιος τόσα χρόνια με έναν άλλον άνθρωπο.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός είχε αναφερθεί και στη διάλυση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καπουτζίδη. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της)

Η συνέντευξη της Ελένης Γερασιμίδου

Στο ξεκίνημα της κοινής ζωής με τον σύζυγό σας, Αντώνη Ξένο, ήσασταν δύσκολα οικονομικά. Τα καταφέρατε όλα από το μηδέν…

Στο ξεκίνημα της ζωής μας με τον Αντώνη είμασταν φτωχοί. Αλλά και τώρα που μιλάμε, είμαστε πολύ δύσκολα. Είναι δυνατόν να τρέμουμε να ανοίξουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ; Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν θεωρούμαι χαμηλοσυνταξιούχα με τα 1.100 ευρώ, ας πούμε, που παίρνω. Στο τέλος δεν θα τρώμε, θα πληρώνουμε μόνο το ρεύμα. Είναι δυνατόν να σκέφτομαι μετά από τόσα χρόνια πότε θα βάλω πλυντήριο; Σοβαρολογούμε;

Γνωρίζω ότι ο σύζυγός σας μετά το πρώτο σας φιλί, ζαλίστηκε στην κυριολεξία, αφού κουτούλησε σε μια κολώνα. Τι θυμάστε εσείς από εκείνη τη μέρα;

Το λέει, αλλά εγώ δεν ήμουν μπροστά (γελάει). Ο έρωτάς μας με τον σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος. Εγώ τον πλησίασα πρώτη. Πήγα και του είπα ότι μου άρεσε και μου απάντησε «σαν τι σου άρεσα, σαν κορμάκι;» και γελάσαμε.

Μετά αρχίσαμε τις βόλτες, μέχρι που φτάσαμε σε αυτό το φιλί, το οποίο επίσης εγώ ξεκίνησα. Είχαμε πια περπατήσει όλη την Αθήνα, θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα περπατάγαμε για δέκα μισή ώρες. Κατάλαβα σε κάποια φάση ότι δεν θα έλεγε τίποτα και θα κάναμε ακόμα βόλτες (γελάει).

Τελικά η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια;

Ναι η βαθιά, αληθινή αγάπη ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Και τώρα που στο λέω βουρκώνω, γιατί στις δύσκολες στιγμές φαίνονται αυτά. Φυσικά έχουμε και τις παρεξηγήσεις μας, καθώς εγώ είμαι φωνακλού ενώ εκείνος είναι σπαστικά σιωπηλός. Βέβαια από την άλλη, έχει και αστείρευτό χιούμορ. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι τις δύσκολες ώρες είναι πάντα εκεί.

Φτάσατε ποτέ κοντά στον χωρισμό;

Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον άντρα μου. Απλώς εγώ όταν ήμασταν ακόμα ανύπαντροι, όταν θύμωνα, έφευγα από το σπίτι και δεν μπορούσε να με βρει. Ακόμα το θυμάται κι έχει να το λέει. Τώρα καμιά φορά, ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου και κατεβαίνω μέσα στη λεωφόρο. Είμαστε επεισοδιακοί.

«Τα τέρατα είναι τέρατα και πρέπει να τιμωρηθούν»

Το πρωί της Δευτέρας, η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου καθώς και στα άσχημα λόγια που ακούστηκαν για τον κλάδο.

«Δεν αλλάζω τίποτα από αυτά που έχω επιλέξει να κάνω στην τηλεόραση και στο θέατρο. Δεν έχω να διαλέξω, έχω περάσει πολύ ωραία. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και τους συναδέλφους μου. Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές αλλά και αποτυχίες», ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες η ίδια σχολίασε:

«Ακούστηκαν όσο έπρεπε να ακουστούν. Συμπάσχω και δεν μπορώ εγώ να κρίνω τις πληγές των ηθοποιών. Αλλά έγινε και πολύ μεγάλη εκμετάλλευση. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα και έγινε πολύ γνωστό το ΣΕΗ με αφορμή αυτή την υπόθεση, ενώ υπάρχει πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν και τον προσήκοντα σεβασμό και στα χρόνια και στην καριέρα και στην προσφορά.

Που λένε "κάνατε το επάγγελμα βόθρο". Δεν είναι όλοι έτσι. Μιλάμε για εξαιρέσεις. Δεν μπορείς να απαξιώσεις κάποιους ανθρώπους συλλήβδην. Τα τέρατα είναι τέρατα και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Δεν μπορείς να τα βάζεις με όλους τους ανθρώπους μιας ηλικίας».