Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη "βόμβα" που "καίει" την Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη

Η υπόθεση της Πάτρας φαίνεται πως έχει διχάσει για τα καλά την κοινή γνώμη καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές μέρα με την ημέρα μιας και ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς ένα νέο έγγραφο - ντοκουμέντο ήρθε στην επιφάνεια όπου την "καίει".

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα έγγραφο στο οποίο αποδεικνύει ότι υπήρχε σαφής δοσολογία του φαρμάκου για την 9χρονη Τζωρτζίνα σε περίπτωση που όντως χρειαζόταν την χορήγηση της κεταμίνης.

Μάλιστα, οι γιατροί στην Μονάδα εντατικής θεραπείας είχαν σαφή δοσολογία για την 9χρονη αφού σε περίπτωση που χρειαζόταν έπρεπε να της δοθεί η ενδεικτική τιμή των 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα

Συγγενής της Ρούλας ο τεχνικός που «έσβηνε» τα στοιχεία από το λάπτοπ

Το απόγευμα της Πέμπτης 28/4, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος έφερε τα πάνω κάτω στην υπόθεση της Πάτρας, αποκαλύπτοντας ότι σε ένα τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Πάτρα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές, είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιριγκού, αρκετές φορές, ώστε να σβήσει στοιχεία από τον υπολογιστή της. (Δείτε εδώ τις ζωγραφιές που καίνε την Πισπιρίγκου)

«Οι τοπικές αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές» τόνισε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός έχει συγγενικές σχέσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα όσα καταθέσει στις αρχές, ενδεχομένως να προκαλέσουν νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Την 33χρονη κατηγορούμενη, μία ημέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως την απασχολούσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παιδιού.

Τα αποκαλυπτικά μηνύματα από τη συνομιλία της με τους γιατρούς στην Πάτρα έφερε στο φως ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Καλησπέρα σας. Απροσδιόριστα αίτια αναμονή τοξικολογικών και ιστολογικών. Η αιτία θανάτου. Κατεβαίνει η μικρή μας.. και αύριο θα γίνει η τελετή στον Άγιο Ελευθέριο στις 3 και μισή».

Με πρωτοφανή απάθεια για μητέρα που μόλις έχει χάσει το τρίτο παιδί, η Πισπιριγκου αναφέρεται στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Στέλνονται τα μηνύματα σε γιατρούς στην Πάτρα όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου με εντυπωσιακή ψυχρότητα, απάθεια και αποστασιοποίηση μιλάει για ιστολογικές και παθολογικές εξετάσεις τι μπορεί να αναδείξουν χωρίς έλλειψη οποιασδήποτε συναισθηματικής φόρτισης θυμίζει μια συζήτηση για δημοσιογραφική κάλυψη όχι για μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της» υπογράμμισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο τεχνικός υπολογιστών είναι συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου και είχε βοηθήσει παλαιότερα, τον Μάνο Δασκαλάκη στην επισκευή ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αναμένεται να διερευνηθεί εάν ο εν λόγω τεχνικός είχε γνώση του περιεχομένου των μηνυμάτων ή απλά είχε καθοδηγήσει την κατηγορούμενη δίνοντας απλές οδηγίες.