«Να είναι φειδωλός όταν του δίνεται βήμα» - "Καταπέλτης" ο Μαρακάκης για τον Δασκαλάκη

«Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται σε δύσκολη»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να είναι φειδωλός όταν του δίνεται βήμα» -

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μαρακάκης, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/4 στην εκπομπή Live News, με αφορμή τα άγνωστα σημεία στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη που αθωώνουν την 33χρονη κατηγορούμενη, και του ζητήθηκε η γνώμη του για τα όσα ακούγονται κι βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις κινήσεις του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαρακάκη για τον Δασκαλάκη

Ο κ. Μαρακάκης είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ενδέχεται να καλεστεί ξανά και ξανά για κατάθεση, εφόσον θα ανακύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά και με τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών.

Αναφορικά με τον τεχνικό υπολογιστών που φέρεται να έχει διαγράψει ορισμένα ηλεκτρονικά μηνύματα της 33χρονης κατηγορούμενης, ο δικηγόρος επισήμανε πως αν αληθεύει αυτή η υπόθεση, πρέπει να ερωτηθεί για αυτήν και ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο και έρχεται ενώπιον της Εισαγγελίας και των ανακριτικών Αρχών και καταθέτει και δηλώνει την υποστήριξη της κατηγορίας, μη θεωρείται ότι θα έρθει στοιχειοθετημένα να προβάλλει ή να περιγράψει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ο κατηγορούμενος έχει πράξει αυτό για το οποίο κατηγορείται» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε στη συνέχεια πως ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θα τον συμβούλευε να είναι φειδωλός, όποτε του δίνεται η ευκαιρία να τοποθετηθεί δημόσια.

«Είναι πολύ λογικό να είναι επιφυλακτικός σε ό,τι δηλώνει καθώς είναι πολύ εύκολο να καταστεί κατηγορούμενος εάν οι ανακριτικές Αρχές δουν πως “πράγματα μπήκαν κάτω από το χαλί”» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Οι διαφορετικές εκδοχές της Ρούλας και του Μάνου για τη σχέση τους - Τα ερωτήματα που προκύπτουν

Και ενώ οι εξελίξεις που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας, σοκάρουν όλο και περισσότερο το πανελλήνιο, στο μικροσκόπιο έρχεται για ακόμα μία φορά η σχέση που είχε το ζευγάρι, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη μιας και έδωσαν διαφορετικές απαντήσεις για τα διαστήματα που οι δύο τους ζούσαν χώρια.

-Στις 12 Μαρτίου απαντώντας σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη υποστηρίζει ότι με τον Μάνο Δασκαλάκη χώρισαν για δύο ημέρες λίγο πριν από το θάνατο της Ίριδας. Η 33χρονη παρουσιάζει μία σχέση που βρίσκεται σε εξέλιξη παρά τα προβλήματα, ωστόσο λίγο αργότερα μιλά για αυτή με τελείως διαφορετικό τρόπο, παρουσιάζοντας μία σχέση μονόπλευρη, που βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την οριστική λύση της…

«Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις ” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δε θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία».

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πλευρά του, αναφερόμενος στη σχέση του με την κατηγορούμενη, είχε αποκαλύψει ότι ποτέ δεν υπήρξε έρωτας μεταξύ τους.Όπως αποκάλυψε ο 30χρονος τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν λίγο πριν τον θάνατο της μικρής Ίριδας.

Η εικόνα των δυο τους να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι στο μνημόσυνο των τριών παιδιών τους προκάλεσε αίσθηση, με την 33χρονη να υποστηρίζει τότε ότι ο ένας στηρίζει τον άλλο. Και ενώ η σχέση του ζευγαριού, όπως αφήνεται να εννοηθεί από τη Ρούλα και τον Μάνο έχει τελειώσει η αδελφή της 33χρονης έδινε μία διαφορετική εκδοχή, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου…