Τραγωδία Πάτρα: Οι καταθέσεις των γιατρών "κάινε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Οι καταθέσεις των γιατρών

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση που έχει διχάσει την κοινή γνώμη. Να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για απόπειρα αυτοκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Από την άλλη, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλημέρα» βγήκε στην επιφάνεια πως οι καταθέσεις των γιατρών δαψεύδουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για όσα έγιναν πριν από την τελευταία ανακοπή που κόστισε τη ζωή στην άτυχη 9χρονη.

Τραγωδία Πάτρα

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Ο γιατρός της 9χρονης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από πέντε επεισόδια οι γιατροί κάτι υποψιάζονται και τοποθετούν οξύμετρο με δυνατό ήχο ότι το παιδί χρήζει βοήθειας, δηλαδή ότι πέφτουν οι τιμές του οξυγόνου. Η ώρα είναι 14:28 στις 29/1. Η Πισπιρίγκου ειδοποιεί χαμηλόφωνα την νοσηλεύτρια. Η νοσηλεύτρια και οι γιατροί αμέσως αντιλαμβάνονται και σπεύδουν αμέσως στο θάλαμο.

Όμως βρίσκουν το μηχάνημα απενεργοποιημένο στο OFF. Το μηχάνημα το οποίο είχαν ενεργοποιήσει καθώς κάτι υποπτεύονταν δεν σήμανε ποτέ συναγερμό και έκπληκτοι το βλέπουν στο OFF. Μπαίνοντας στο θάλαμο είδαν το παιδί με 32 σφίξεις και με κυάνωση. Γιατρός και νοσηλεύτρια παγώνουν. Το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Το παιδί διασωληνώθηκε αμέσως και κατέληξε 15:50».

Σοκαριστική μαρτυρία για την Ρούλα - «Φάγαμε τον τόπο να την βρούμε, έψαχναν μήπως έχει φουντάρει»

Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες και αποκαλύψεις έγιναν γνωστές το βράδυ της Παρασκευής 13/5 μέσα από την εκπομπή Φως στο Τούνελ για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη). Μεταξύ άλλων λοιπόν μίλησε και ένα πρόσωπο που βρισκόταν πολύ κοντά στην οικογένεια Δασκαλάκη.

«Κάπως είχαν ηρεμήσει η Ρούλα και ο Μάνος μεταξύ τους, ξανατσακώθηκαν όμως και μετά ο Μάνος έφυγε από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα μου είχε πει: “επειδή η μαμά και ο μπαμπάς τσακωνόντουσαν, από το πολύ κλάμα, η μπέμπα έσκασε και πέθανε.” Η Τζωρτζίνα έκανε σε μένα τη ζωγραφιά με τη μαυρίλα τότε που πέθανε η Ίρις. Όταν ήταν στο σπίτι την άκουσα να λέει στο δικό μου παιδί: “Μου πήρε ο Θεός τις δύο μου αδελφούλες και έμεινα χωρίς… Δεν έχω αδελφάκια, θα είμαστε μαζί αδελφάκια”.

Στις 6 Απριλίου το μεσημέρι στέλνει μήνυμα η αδελφή της ότι δεν την έβρισκαν ούτε στα τηλέφωνα, ούτε πουθενά. Φάγαμε τον τόπο, έψαχναν στη μαρίνα μήπως έχει φουντάρει, ένας θείος έσπασε την πόρτα από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς μήπως είχε αυτοκτονήσει. Για να μη ζει η μικρή όλη αυτή την κατάσταση, η αδελφή της με ρώτησε εάν μπορούσα να την πάρω σπίτι να την προσέχω, κάτι που έκανα. Λίγο μετά βρήκαν τη Ρούλα σ’ ένα ξενοδοχείο που δούλευε παλιά. Εκεί είχε καλέσει τον Μάνο και τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε εάν δεν επέστρεφε.

Όταν έμαθε η Ρούλα ότι έχω εγώ τη μικρή, έβαλε την αδελφή της να επικοινωνήσει μαζί μου, λέγοντάς μου να μην αφήσω τον Μάνο να τη δει. Τον βάλαμε κρυφά στο σπίτι γιατί η Τζωρτζίνα ήθελε να τον δει. Το επόμενο βράδυ ήρθαν οι γονείς και η αδελφή της να την πάρουν και να την πάνε στον Αλισσό, όπου ήταν και η Ρούλα. Πήγανε κάτω και το ξημέρωμα την μετέφερε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς, όπως είπε. Την άλλη μέρα το έμαθα από την ***** και μου ήταν αδιανόητο αυτό το πράγμα, δεν το χώραγε ο νους μου», κατέληξε η μάρτυρας.