Φως στο Τούνελ: "Κόλαφος" η Νικολούλη - «Τα όσα αποκαλύπτουμε σήμερα δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά...»

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ:

Κάθε Παρασκευή βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA περιμένουν πως και πως να ξεκινήσει η εκπομπή «Φως στο τούνελ» καθώς οι εξελίξεις στις υποθέσεις που έχουν αποφασίσει να ερευνήσουν κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση της Πάτρας είναι μια από αυτές μιας και οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια δεν έχουν τέλος. Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο ήρθε αντιμέτωπη στον αέρα της εκπομπής με ένα καινούργιο συμβάν το οποίο την άφησε "παγωτό".

Μάλιστα, κατά την έναρξη της εκπομπής η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα. Σας έλεγα φίλοι μου ότι θα επανέλθουμε στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδερφάκια μόνο αν υπάρξουν εξελίξεις.

Τα πικρά και οργισμένα μηνύματα των γονιών τους που για κάποιους λόγους ήρθαν στη δημοσιότητα, μας αναγκάζουν να γυρίσουμε πίσω για να δούμε τι συνέβαινε τότε στο σπίτι των γονιών.

Ειλικρινά σας το λέω, δεν έχουμε λόγο να κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα, θα ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες. Τα όσα αποκαλύπτουμε σήμερα δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά και άλλα πρόσωπα».

Η στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη έμεινε "παγωτό" στον αέρα της εκπομπής

Λύγισε το Twitter με τα λόγια της Τζωρτζίνας στο βίντεο του Φως στο Τούνελ

Χαμός έχει επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής 15/4, με την υπόθεση των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα μετά την τελευταία εκπομπή πριν το Πάσχα του Φως στο τούνελ. Η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με το συγκλονιστικό βίντεο της μικρής Τζωρτζίνας στο γήπεδο, να φωνάζει «νίκησα» και λύγισαν οι χρήστες του Twitter με τα λόγια του παιδιού.

Η χτεσινή εκπομπή λοιπόν τελείωσε με ένα ανατριχιαστικό βίντεο και με ένα μήνυμα όλο νόημα που πέρασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με το βίντεο αυτό. Είναι η μικρή Τζωρτζίνα στο βίντεο με τον πατέρα της να ακούγεται και τη μητέρα της να την βιντεοσκοπεί και την άτυχη Τζωρτζίνα να φωνάζει χαρακτηριστικά «νίκησα, νίκησα».