Πάτρα: «Είναι νούμερο ένα ύποπτη» - Τα λόγια του διοικητή του Ελπίς στο Μάνο Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου

Του είχε πει εξαρχής τη γνώμη του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Είναι νούμερο ένα ύποπτη» - Τα λόγια του διοικητή του Ελπίς στο Μάνο Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου

Τις τελευταίες μέρες, ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρος Γιανναρός, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεσή της Πάτρας, δίχως να το επιδιώκει, και μάλιστα "ξέσπασε" μέσα από εκπομπή για όσα ακούει εξαιτίας αυτής της εμπλοκής. Το πρωί της Τετάρτης 25/5 βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για όσα είχε πει στον Μάνο σχετικά με την εμπλοκή της γυναίκας του.

Όσα είπε ο Θεόδωρος Γιανναρός για την υπόθεση της Πάτρας

Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή με τον Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και την υπεράσπιση της Ρούλας, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη. Ο διοικητής του νοσοκομείου αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον Μάνο Δασκαλάκη μια μέρα μετά την πρώτη του συνέντευξη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και σε σύνδρομο Μινχάουζεν.

Σε ότι αφορά μηνύματα και συζητήσεις, ανέφερε πως είχε πει εξαρχής στον Μάνο Δασκαλάκη πως η νούμερο ένα ύποπτη για τους θανάτους των παιδιών είναι η σύζυγός του και παραμένει φυσικά ακόμη και τώρα. Δήλωσε δε πως ένας θάνατος είναι σύμπτωση, αλλά όταν πεθαίνουν τρία παιδιά, τότε κάτι συμβαίνει.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο Πρωινό

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα , καθώς καθημερινά οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις. Μετά τις πληροφορίες σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης της Πισπιρίγκου ωστόσο, το «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης 25/5, έδωσε ακόμη μια αποκλειστική είδηση, και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά τις 6 διώξεις που αναμένεται να γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα (τρεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τρεις σε συγγενικά της πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο), ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ακόμη κάτι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής και του ίδιου και αποκλειστικές πληροφορίες, η κατάθεση της κυρίας Τσάκωνα, θα δείξει εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση της Μαλένας.

Η συνεργάτης της εκπομπής Κέλλυ Χεινοπώρου συμπλήρωσε πως ολοκληρώνεται ο τοξικολογικός επανέλεγχος της Μαλένας κι έχει βρεθεί κάτι πολύ σημαντικό, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για κάποια ουσία ή κάποια αλλοίωση.