«Με έμπλεξαν με την υπόθεση της Πάτρας και βρίζουν ακόμα και το παιδί μου» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Θοδωρή Γιάνναρου

Στον αέρα του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με έμπλεξαν με την υπόθεση της Πάτρας και βρίζουν ακόμα και το παιδί μου» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Θοδωρή Γιάνναρου

Τον απόλυτο χαμό έφεραν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Πάτρας. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει πως ένας διοικητικός νοσοκομείου του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρος Γιάνναρος έχει δεχθεί έναν καταιγισμό από υβριστικά σχόλια, καθώς ορισμένα site δίνουν το πρόσωπό του στις δηλώσεις του ποινικολόγου.

Παίρνει απόσταση από την υπόθεση της Πάτρας ο Θεόδωρος Γιάνναρος

Για να σταματήσει όλος αυτός ο πανζουρλισμός, ο Θεόδωρος Γιάνναρος μίλησε το πρωί της Τρίτης 24/5 στην «Super Κατερίνα», ώστε να «ξεπλύνει» το όνομά του.

Ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με τον ποινικολόγο, οποίος του έστειλε σε μήνυμα ότι «θα βγω να το διαψεύσω και θα τους ξεφτιλίσω».

Στη συνέχεια, ο κ. Γιάνναρος αναφέρθηκε στο πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας λέγοντας πως «δεν υπάρχει κάτι που να έγινε σωστά στην υπόθεση αυτή».

Τα 4 αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας δεν σταματούν να συναρπάζουν. Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου την επισκέφτηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο Μάνος κρατά σταθερά μια απόσταση από τα media.

Από την άλλη η Ρούλα είναι έτοιμη να πολεμήσει με κάθε μέσο για να αποδείξει την αθωότητά της, κάτι που πραγματικά αρχίζει και απομακρύνεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» η Πισπιρίγκου έχει καταθέσει 4 αιτήματα στις Αρχές που πιστεύει, πως θα λειτουργήσουν υπέρ της.

  1. Επιθυμεί να παραδοθούν τα δύο καρδιογραφήματα κατά της τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας
  2. Επιθυμεί να δοθεί απάντηση για την ακριβή ποσότητα της κεταμίνης
  3. Ζητά να γίνει επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων σε κάποιο τρίτο εργαστήριο, εκτός Ελλάδας
  4. Καλεί μια συγκεκριμένα νοσηλεύτρια να καταθέσει σαν μάρτυρας υπεράσπισης

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα συγκεκριμένα αιτήματα απορρίφθηκαν από τον ανακριτή. Ενώ ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος τονίζει ότι μόνο η αίτηση αυτή λέει πολλά.