Τραγωδία Πάτρα: Έρχονται πέντε πορίσματα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Έρχονται πέντε πορίσματα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας φαίνεται να μην έχει τέλος καθώς το βράδυ της Πέμπτης (26/5) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε νέες αποκαλύψεις μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA καθώς η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία με τα πορίσματα που αναμένονται και ενδέχεται να φέρουν νέες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, τα πορίσματα που αναμένονται είναι έξι και αφορούν το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την εξέταση δειγμάτων των τριών κοριτσιών.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

Αυτός είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος που υπερασπίζεται την Πισπιρίγκου - Έχει πειστήρια ότι φταίνε οι γιατροί

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο προσκήνιο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης και μαζεύει μάρτυρες, ώστε να εδραιώσει τη θέση της. Μάλιστα η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή έλαβε μια πληροφορία που αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την κ. Κουσκουρή, ένας γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στην 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του. Φυσικά η έμπειρα ρερπόρτερ επικοινώνησε με τον συνάδελφό της κι εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας.

Ισχυρίζεται δε, ότι τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας., τα οποία θα καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος μάλιστα τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Τελικά αποκαλύφθηκε το όνομα του δημοσιογράφου που δεν είναι άλλος, από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.