Τραγωδία Πάτρα: Όθων Παπαδόπουλος για Πισπιρίγκου - «Δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη»

Όλα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Όθων Παπαδόπουλος για Πισπιρίγκου - «Δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη»

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) π δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» καθώς δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά πως η 33χρονη δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη, την ίδια ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Άθελά μας έχουμε γίνει ειδικοί για την κεταμίνη. Η 33χρονη δεν είχε ακούσει τίποτα ποτέ για την κεταμίνη και δεν τη γνώριζε. Στις 30/3 την αναζήτησε, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η σχετική είδηση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Εάν δεν βρεθεί χορήγηση της ίδιας ουσίας στο παρελθόν, με βάση την εξέταση που θα γίνει προκύπτει ότι για πρώτη φορά χορηγήθηκε η ουσία στις 20/01 στο νοσοκομείο, όπου υπήρχε μία μητέρα, που ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για αυτή την ουσία, και μία ομάδα γιατρών και νοσηλευτών της ΜΕΘ που είχαν στα χέρια τους ένα βαλιτσάκι, που από την έρευνα προέκυψε ότι το βαλιτσάκι αυτό είχε τη συγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Πισπιρίγκου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Είναι νούμερο ένα ύποπτη» - Τα λόγια του διοικητή του Ελπίς στο Μάνο Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου

Τις τελευταίες μέρες, ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρος Γιανναρός, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεσή της Πάτρας, δίχως να το επιδιώκει, και μάλιστα "ξέσπασε" μέσα από εκπομπή για όσα ακούει εξαιτίας αυτής της εμπλοκής. Το πρωί της Τετάρτης 25/5 βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για όσα είχε πει στον Μάνο σχετικά με την εμπλοκή της γυναίκας του.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή με τον Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και την υπεράσπιση της Ρούλας, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη. Ο διοικητής του νοσοκομείου αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον Μάνο Δασκαλάκη μια μέρα μετά την πρώτη του συνέντευξη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και σε σύνδρομο Μινχάουζεν.

Σε ότι αφορά μηνύματα και συζητήσεις, ανέφερε πως είχε πει εξαρχής στον Μάνο Δασκαλάκη πως η νούμερο ένα ύποπτη για τους θανάτους των παιδιών είναι η σύζυγός του και παραμένει φυσικά ακόμη και τώρα. Δήλωσε δε πως ένας θάνατος είναι σύμπτωση, αλλά όταν πεθαίνουν τρία παιδιά, τότε κάτι συμβαίνει.